Tuesday, December 21, 2021

Olivat seurustelu punaiset liput hyviä merkkejä

Olivat seurustelu punaiset liput hyviä merkkejä



Toisaalta, kuvitelkaamme, kun tyttö seurustelivat punaiset liput hyviä merkkejä Haluavat suhteen tässä tapauksessa, hänen pelkonsa suhteista on selvästi miesten deittailujen joukossa. Hän ei ole kiinnostunut tapaamaan perhettäsi tai ystäviäsi 1. He voivat rohkaista sinua näkemään, oletko kohtuuton ja missä vaiheessa voi olla hyödyllistä kävellä pois. Sanonta, että olemme yritys, jota pidämme, pitää usein paikkansa. Kun kaksi ihmistä tulee lähelle ja viihtyvät toistensa kanssa, he hyväksyvät sekä toisen ihmisen hyvät että huonot tavat.





Siirtyminen eteenpäin voi olla tuskallista, mutta vähemmän kuin myrkyllisen suhteen pitäminen.



Seurustella uuden kanssa seurustelivat punaiset liput hyviä merkkejä hauskaa ja sisältää erilaisia ​​​​omituuksia, jotka voivat olla yllättävän hauskoja. Voi kuitenkin olla uuvuttavaa etsiä merkkejä, jotka osoittavat, onko kaveri oikea vai sattuma.


Monet miehet tuovat A-pelinsä ensimmäisille treffeille, koska he haluavat tehdä suuren vaikutuksen, joka ansaitsee heille lisää treffejä. He auttavat sinua päättämään, onko järkeä sopia tulevia treffejä miehen kanssa vai ovatko sopimuksen katkaisijat paljon tärkeämpiä kuin mahdollisen suhteen hauskuus, seurustelivat punaiset liput hyviä merkkejä. Treffeillä käymisen tarkoitus on keskustella, joka auttaa sinua tuntemaan toisianne enemmän kuin jo ennen.


Kommunikaatiolla on tärkeä rooli suhteessa, jos päätät ryhtyä kumppaneiksi. On kuitenkin olemassa ongelma, kun keskustelet vain yksipuolisesti. Yksi asia tässä hallitsevassa asenteessa on se, kuinka helposti se tunkeutuu muille elämäsi alueille. Ihanteellisessa tilanteessa naisen tulisi soittaa dibille, missä hän haluaa viettää aikaa, etenkin ensitreffeillä. Jos mies vie sinut huonoon baariin ensimmäisillä treffeillä, tämä on punainen lippu, joka antaa sinulle käsityksen siitä, millaista seuraa hän pitää tai millaista elämäntapaa hän johtaa.


Jos haluat nähdä miehesi keskustelevan hyviä keskusteluja muiden miesten kanssa, se ei tarkoita kilpailemista tai sen hillitsemistä antamasta sinulle huomiota. Vaikka hän olisi ujo, hän yrittää silti katsoa sinua silloin tällöin eikä keskittyä kaikkeen muuhun paitsi sinuun. Yksi tapa saada joku kiinni valheesta on tarkistaa, korreloivatko hänen sanansa tekonsa kanssa.


Sillä ei ole mitään tekemistä luottamusongelmien kanssa, vaan sen tosiasian kanssa, että hän esimerkiksi sanoo, ettei pidä likaisista tyypeistä. Silti hänen tiskiallas on aina täynnä likaisia ​​astioita, seurustelivat punaiset liput hyviä merkkejä. Kaikista merkeistä, joita ilkikurinen, joka haluaa vain harrastaa seksiä kanssasi, osoittaa, tämä deittailu punainen lippu on listan kärjessä.


Saako hän menneistä treffeistään näyttämään roistoilta? Onko hän ainoa hyvä kaveri tarinassaan? Monet kaverit pitävät tätä juurta. Vain mies, joka arvostaa jokaista elämänkokemusta, auttaa sinua näkemään hyvän elämässä riippumatta siitä, mitä voi tapahtua. Monet ihmiset ajattelevat, että naiset ovat taipuvaisempia näkemään asioita, mutta myös miehet tekevät niin. Saatat myös olla kiinnostunut: 3 helppoa tapaa selvittää, pettääkö hän sinua. Monet naiset tuntevat, että heidän kumppaninsa kunnioittaisi heitä, vaikka hän ei kunnioittaisi ystäviään ja seurustelivat punaiset liput hyviä merkkejä. Kukaan ei ole täydellinen, seurustelivat punaiset liput hyviä merkkejä.


Vähintä, mitä jokainen voi tehdä, on kuitenkin piristää jotakuta, kun hän saavuttaa saavutuksen – olipa se kuinka pieni tahansa. Jos miehesi on joku, joka ei pidä mitään vaikuttavaa, on olemassa suuri ongelma. Se tarkoittaa, että hän vaatii aina enemmän kuin sinä olet valmis tai pystyt antamaan itseltäsi.


Tällaisista ihmissuhteista tulee myrkyllisiä ja niistä on vaikea päästä eroon. On parasta, jos annat hänen mennä ennen kuin menet syvemmälle kuin jo olet. Hänen ystävänsä ovat liian alkeellisia, hänen exänsä oli noita, hänen työtoverinsa ovat laiskoja. Vaikuttaa siltä, ​​että hänellä olisi jotain kaikkia muita vastaan ​​paitsi itseään vastaan. Ja jos päätät pysyä tämän miehen kanssa pitkällä aikavälillä, hän voi vain imeä ilosi elämään ja saada sinut pitämään jopa pienet asiat, jotka voit helposti ratkaista ylitsepääsemättöminä.


On totta, että rakkaus ensisilmäyksellä on mahdollista. Niin kauan kuin kumppanit ymmärtävät treffien puhutut ja lausumattomat säännöt, he antavat toisilleen aikaa tuntea toinen henkilö ennen rakkausjulistusten tekemistä. Jos seurustelivat punaiset liput hyviä merkkejä Nopea tekstiviesti voisi kertoa toiselle henkilölle kehityksestä, seurustelivat punaiset liput hyviä merkkejä. Kun tämä tapahtuu ensimmäisen, toisen ja kolmannen kerran, sinun tulee näyttää hänelle valtatie jäähyväiskaistalle.


Jokainen nainen on iloinen nähdessään, että hänen uusi poikaystävänsä ottaa yhteyttä häneen niin pian parisuhteessa ja maailmankaikkeus näyttää kannattavan liittoa. Kuitenkin, kuinka pian on liian aikaista, ja kuinka yhteys on liian kytketty? Mitä enemmän hän väittää olevansa yhteydessä kaikkeen, mitä sanot, sitä kiireisemmältä tai pakotetummalta sen pitäisi näyttää. Joko hän oli vainonnut sinua ennen kuin aloitit puhumisen tai hän yrittää imeä sinua sen takia, mitä hän toivoo saavansa sinulta.


Kun kaksi ihmistä tulee lähelle ja viihtyvät toistensa kanssa, he hyväksyvät sekä toisen ihmisen hyvät että huonot tavat. Jos hänen käytöksensä osoittaa ensimmäisestä virallisesta tapaamisesta lähtien, että hän haluaa olla henkilökohtaisessa tilassasi, sinun tulee nähdä se yhtenä treffivaroitusmerkistä, johon on puututtava mahdollisimman pian, seurustelivat punaiset liput hyviä merkkejä.


Ensimmäiset treffit on tarkoitus olla rento tapaus, jossa saatte viihtyä toistenne kanssa. Huono merkki siitä, että hän ei tee jotain oikein, on kuitenkin se, että hän ylikuormittaa sinut liikaa informaatiolla, kuten huonolla seksillä hänen exorin kanssa, kun hän oli kolmiossa! Vaatii näkemistä säännöllisesti ennen kuin tiedät, haluatko olla hänen kanssaan loputtomiin. Tällaiset tasapainottomat suhteet päättyvät yleensä huonosti tai jäät loukkuun kuin alistuva kumppani suhteessa. Toisaalta hän saattoi yksinkertaisesti pysyä poissa kaikista laukaisimista.


Vaikka on helppo imarreltu tästä näennäisesti epäitsekkäästä toiminnasta, mitä tapahtuu, kun hän tekee samoin sinulle? Ei ole ritarillista luopua aikaisemmasta suunnitelmasta jonkun muun hyväksi, varsinkin kun se tapahtuu liian usein.


Kukaan ei halua olla suhteessa itsekeskeisen ihmisen kanssa, vaikka hän olisi itsekeskeinen. Yksi seurustelivat punaiset liput hyviä merkkejä Asiat, jotka laukaisevat hälytyskellot päässäsi, on se, kun hän vihjailee itsensä jokaiseen keskusteluun.


Älä ole ensimmäinen, joka pyytää häntä hengaamaan ja katso, tehostaako hän peliään. A seurustelivat punaiset liput hyviä merkkejä mustasukkaisuus ja omistushaluinen asenne on kuuma ja suloinen, mutta kun siitä tulee liikaa, se saa jonkun näyttämään pikkuhiljaa.


Haluat ehkä välttää miestä, joka käyttäytyy tarpeettomasti mustasukkaisesti ilman syytä. Suhteet ovat kohtaamista puolivälissä ja taipumista tyydyttääkseen toisiaan toisinaan. Sinulla ei ole varaa aliarvioida vatsan tunteen voimaa, varsinkin kun on kyse kumppanista, jota saatat tai saattaa seurustelivat punaiset liput hyviä merkkejä rakkaus.


Kun muut deittailujen punaiset liput epäonnistuvat, sisimmäsi voi olla ainoa, johon voit luottaa johtamassa sinut oikeaan. Kun seurusteluprosessi alkaa kestää kuukausia muutaman viikon sijaan, on vähän toivoa, että se muuttuisi suhteeksi.


Liian nopeasti liikkuva mies voi olla joko hyvä tai huono asia. Jos mies pitää sinusta, hän näyttää sen sanoin ja teoin. Hän auttaa sinua yhtä paljon kuin sinä autat häntä, seurustelivat punaiset liput hyviä merkkejä. Aivan kuten on helppo olla tietämättä seurustelivat punaiset liput hyviä merkkejä punaiset liput, on myös helppo tulla vainoharhaiseksi yrittäessään olla huijaamatta tuskin tuntemaasi kaveria. Jos tämän artikkelin vinkit osoittautuivat hyödyllisiksi, jaa tämä artikkeli ja jätä kommentti alle.


Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. HerNorm on yhteisön tukema verkkosivusto. Saatamme ansaita pienen provision linkkien kautta tehdyistä ostoksista. Lue lisää. Treffit Red Flags 35 varoitusmerkkiä, joihin kannattaa kiinnittää huomiota, Sonya Schwartz. Sisältö 1 35 Treffit Red Flags 1.


Hän menee neandertalin kimppuun ja tilaa molemmille ruokaa joka kerta 1. Hän näyttää inhoavan ajatusta seurustella muiden miesten kanssa 1. Hän suutelee huonosti exänsä 1. Hän kuulostaa pahoittelevalta elämäänsä enemmän kuin kiitolliselta 1. Hän poimii epäolennaisimmista asioista 1. Hän ei kunnioita perheenjäseniään 1. On lähes mahdotonta, että hän vaikuttaa olevan vaikuttunut siitä, mitä joku muu tekee 1.


Hän valittaa aina yhdestä tai toisesta asiasta 1. Hän nostaa sinut ylös tai ilmestyy myöhään ilman mitään järkevää selitystä 1. Hän näyttää olevan erityisen yhteydessä sinuun, koska teillä molemmilla on monia yhtäläisyyksiä 1. Hänen henkilökohtainen hygieniansa on huono 1. Hän on liian innokas päästäkseen henkilökohtaiseen tilaan ensimmäisestä treffeistä lähtien 1. Hän myös jakaa seurustelivat punaiset liput hyviä merkkejä tiedot ensimmäisen treffesi aikana 1. Hän on liian intensiivinen sen sijaan, että olisi vain viileä ensimmäisillä treffeillä 1. Hän vaatii maksamaan aterian joka kerta 1.


Hän käyttää sinulle rakkautta ensimmäisillä treffeillä 1. Tekee viime hetken muutoksia ja luopuu edellisestä tapaamisesta vain nähdäkseen sinut 1, seurustelivat punaiset liput hyviä merkkejä. Hän onnistuu tekemään itsestään kaiken 1. Hän on liian kiinnostunut kaiken häntä ympäröivän kustannuksista 1. Hän ristissä kätensä melkein koko treffeilläsi 1. Hän tulee fyysiseksi, kun hän on vihainen 1. Hän ei ole valmis taipumaan hieman tarpeidesi mukaan 1.


Hän ei ole kiinnostunut tapaamaan perhettäsi tai ystäviäsi 1. Vatsasi kertoo, että hän ei ole vaivan arvoinen 2 FAQ 3 Bottom Line. Mitkä ovat punaiset liput miehessä? Kuinka kauan on liian kauan treffeillä ennen suhdetta?


Onko se punainen lippu, jos kaveri liikkuu liian nopeasti?? Mistä voit tietää, käyttääkö hän sinua?? Mistä tiedän, pitääkö hän minusta?? Asiaan liittyvä sisältö.





4 minuutin treffit



Rakkauspommittaminen on sitä, kun joku suihkuttaa kumppaniinsa niin paljon rakkautta yrittääkseen hallita häntä tai vaikuttaa merkittävästi heidän käyttäytymiseensa ja reaktioihinsa. Sitä voidaan kuitenkin käyttää sekä positiivisesti että negatiivisesti. Toivottavasti pidit luettelosta, muista, että punaiset liput ovat suojelemassa, eivätkä ne ole vihollinen. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tallenna nimeni, sähköpostiosoitteeni ja verkkosivustoni tähän selaimeen seuraavaa kommenttia varten. Sisältö 1 18 Treffit punaista lippua, joihin kannattaa kiinnittää huomiota 1.


Hänellä on valtavasti oikeus 1. Hän jättää sinut huomioimatta 1. Hän puhuu huonosti aiemmista suhteistaan ​​1. Jotain tuntuu pieleen 1. He testaavat säännöllisesti rajojasi 1. Hän vaatii tilaamaan ruokasi ja juomasi 1. Hän valehtelee pienistä asioista 1. Hän yrittää katkaista sinut tukijärjestelmästäsi 1. Hän haluaa kaikki sosiaalisen median salasanasi 1. Hän noudattaa kaksoisstandardeja 1. Hän syyllistyy jatkuvasti 1.


Hän vaihtaa mielialaa nopeasti ja säännöllisesti 1. Teillä molemmilla on hyvin erilaiset käsitykset siitä, mitä pettäminen on 1. Teillä molemmilla on erilaisia ​​näkemyksiä finanssipoliittisesta vastuusta 2 UKK 2. Mitkä ovat punaiset liput seurustelussa? Mitä punaiset liput tarkoittavat parisuhteessa? Mikä on mahdollinen seuraus Red Flags -säännön rikkomisesta?


Miksi jätämme huomiotta punaiset liput suhteissa?? Mitä rakkauden pommittaminen tarkoittaa? Asiaan liittyvä sisältö. Mitkä ovat erilaiset treffityypit 25 merkittävää tyyppiä. Kiinnittääkö hän minua? Huhtikuu Maccario. Olen valtava nörtti, kun on kyse siitä, miten miesten ja naisten väliset suhteet toimivat ja mikä ohjaa tiettyä käyttäytymistä. Käytän suuren osan ajastani perehtymiseen ja yritän jakaa havaintoni tällä sivustolla toivoen helpottaa elämääni naisille, jotka kamppailevat parisuhteensa tai rakkauselämänsä kanssa.


Tiesitkö, että vastustamaton halusi saada romanttinen kumppani on ratkaisevan tärkeää selviytymisesi kannalta? Tiedemiesten ja sosiologien mukaan ne, jotka menestyvät rakkaussuhteissaan, ovat paljon tehokkaampia muissa tehtävissä. Tämä voi tietysti tapahtua, koska kahdesta rakastuneesta ihmisestä tulee parin muodostamisen aikana tiimi, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.


Siten niillä, jotka menestyvät rakkaudessa, on myös valta elämänsä kaikilla osa-alueilla. Joten halusi alkaa seurustelemaan naisen kanssa on normaalia ja auttaa paitsi selviytymään yksinäisyydestä myös tekemään sinusta menestyvämpi elämässä.


Kuten olet ehkä arvannut, kaikki kumppanit eivät voi tehdä elämästäsi parempaa ja toimiasi tehokkaampia. Jos et onnistu löytämään hyvää kumppania ja päätät seurustella kenenkään kanssa, et tule menestyvämmäksi, vaan pahennat elämääsi ja toimintasi heikkenee. Ei turhaan, jotkut ihmiset sanovat, että kumppanisi on toinen sinä. Kaiken edellä mainitun perusteella voimme sanoa, että täydellisen kumppanin löytäminen on erittäin vaikea tehtävä.


Tämän tosiasian vuoksi meillä on niin monia deittailupunaisia ​​lippuja, joiden pitäisi auttaa meitä ymmärtämään, sopiiko tämä kumppani meille vai ei. Yksinkertaisesti sanottuna erilaiset punaiset liput seurustelussa ovat vain pieniä merkkejä, joiden avulla voit ymmärtää, että tässä henkilössä on jotain vialla ja että sinun tulee välttää seurustelua hänen kanssaan.


Meidän pitäisi mainita, että kaikilla ihmisillä on deittailulippunsa. Vaikka jokin on sopimatonta muille, saatat tuntea olosi mukavaksi. On esimerkiksi mahdollista, että vegaanitytön, joka etsii poikaystävää, ruokailutottumukset voivat olla punainen lippu. Mutta koskeeko tämä vain treffimieltymyksiämme? Ei tietenkään, koska treffimieltymyksemme ovat asioita, jotka saavat meidät nauttimaan romanttisista suhteistamme entistä enemmän. Esimerkiksi pidät blondeista, mutta ei niin kauan sitten, olet tavannut loistavan tytön, mutta valitettavasti hän on brunette.


Onko tämä yksi deittailun varhaisista punaisista lipuista? Ei tietenkään, vaikka hänen hiusvärinsä ei näytä sinusta täydelliseltä, voitte silti olla onnellisia, koska ensinnäkin hän voi muuttaa sen helposti ja toiseksi, koska tämä tosiasia ei estä sinua olemasta onnellinen. Toisaalta, kuvitellaanpa, kun tyttö ei halua suhdetta, tässä tapauksessa hänen parisuhteensa pelko on selvästi poikien deittailujen joukossa.


Kuten näette, punaiset liput treffeille ovat merkkejä, jotka osoittavat, että sinun tulisi välttää seurustelua tämän tai toisen henkilön kanssa, koska välillänne on suuria eroja. Lisäksi jotkut punaiset liput naisen seurustelussa osoittavat, että nainen saattaa olla itsekäs, aggressiivinen tai jopa henkisesti epävakaa.


Tietysti voit silti yrittää seurustella tämän henkilön kanssa, mutta ainakin analysoimalla kaikki punaiset liput ennen tapaamista hänen kanssaan tiedät, mitä olet tekemisissä tässä tilanteessa tämän henkilön kanssa. Lisäksi tässä artikkelissa aiomme jakaa kanssasi luettelon punaisista treffilipuista, joita sinun ei pitäisi koskaan jättää huomiotta. Kuten hyvin tiedät, naisessa on monia erilaisia ​​deittailupunaisia ​​lippuja, ja kaikki nuo punaiset liput voivat kertoa, pitäisikö sinun seurustella tämän henkilön kanssa vai ei.


Tietysti, kun tapaat jonkun, joka tällä hetkellä vaikuttaa erityiseltä, haluat tietysti unohtaa kaikki nuo punaiset liput uskoen, että selviät helposti jokaisen ongelman kanssa. Pelkäänpä, että totuus on proosallisempaa, koska vain harvat parit voivat olla onnellisia ja käsitellä kaikkia ongelmia, jotka ilmaantuvat punaisten lippujen huomioimatta jättämisen jälkeen.


Osoittaaksemme sinulle, miksi punaisten lippujen huomiotta jättäminen voi olla vaarallista, otamme pienen esimerkimme, jota olemme jo käyttäneet selittämään eroa henkilökohtaisten mieltymysten ja punaisten lippujen välillä. Kuvittele, että olet tavannut tytön, joka ei halua romanttisia suhteita, ja hän on tehnyt sen sinulle selväksi. Lisäksi hän näyttää melko hyvältä ja onnelliselta, kun hän viettää aikaa kanssasi, mutta näet, että hän ei halua tehdä suhteestasi ainutlaatuista. Mitä tämä koko tilanne tarkoittaa ja miten sinun pitäisi käyttäytyä?


Jos yrität seurustella hänen kanssaan, rakastut häneen vain entisestään, mutta hän on jo kertonut sinulle, että hän ei halua romanttisia suhteita. Tässä tapauksessa, jos yrität vaatia suhteen luomista, sinulla on vain olematon suhteesi hajoaminen. Joten kuten näet, halusi olla jonkun kanssa, joka jostain syystä on merkitty punaisella lipulla, voi aiheuttaa paljon moraalista tuskaa.


Siksi on parempi välttää näitä ihmisiä ollenkaan. Muista, että romanttisten suhteiden alussa ihmiset käyttävät usein vaaleanpunaisia ​​laseja ja uskovat, että heidän kumppaninsa ovat täydellisiä. Mutta ajan myötä alat huomata yhä enemmän ongelmia teidän välillänne, ja ennemmin tai myöhemmin nuo ongelmat tuhoavat suhteenne.


Yleensä mitä pidempään olet parisuhteessa, sitä vaikeampaa ero on, ja jos suhteesi ovat epäterveitä, rakkaus väistämättä katoaa ennemmin tai myöhemmin. Tämän artikkelin alussa lupasimme, että jaamme 5 punaista lippua naisen treffeille, jotka voit huomata heti ensimmäisellä treffeillä. Tässä artikkelimme osassa täytämme tämän lupauksen ja selitämme sinulle selkeästi, miksi nuo punaiset liput ovat tärkeitä ja mitä sinun tulee tehdä, kun huomaat ne.


Tietenkin olet vapaa henkilö, eivätkä nämä ole tiukkoja sääntöjä, vaan yleiset suosituksellamme. Elämässäsi voit tehdä mitä tahansa, mikä sinusta tuntuu sopivalta tässä tai noissa tilanteissa, mutta suosittelemme, että olet erittäin varovainen, kun huomaat edes yhden näistä lipuista.


Voit huomata tämän punaisen lipun jo ennen varsinaista päivämäärää. Kaveri, joka taistelee puolestasi ja suhteen, on vartija. Anteeksipyynnöt ovat hankalia. Perustasolla ne sisältävät egosi syrjäyttämisen. Totuus: Yksinkertainen anteeksipyyntö on helppoa. Se ei ollut tarkoitukseni. Mutta antaako hän sen? Deittailutanssissa ihmiseen tutustuminen tapahtuu ajan myötä.


Tässä teknologisen liitettävyyden aikakaudella voi kuitenkin olla helppoa tutustua ihmiseen turbonopeudella. Joissakin tapauksissa tekstiviestit voivat vahvistaa jo olemassa olevaa suhdetta, mutta toisissa tapauksissa voi olla helppo pudota oletetun läheisyyden ansaan uudessa suhteessa.


Nämä asiat tapahtuvat ajan myötä. Ei yli vaihtamiesi viestien määrää. Onko hän valmis aidosti avautumaan ja jakamaan elämäkertansa? Vai päätyykö hänen tarinansa lopulta takaisin sinulle? Vältäkö hän puhumasta perheestä, ystävistä ja asioista, jotka kuvaavat hänen taustaansa? Voiko hän tunnistaa, mitä hän etsii suhteesta?


Voiko hän kertoa, miksi aiemmat suhteet päättyivät? Jotta suhde toimisi, sinun on tiedettävä kasvualueet. Teillä molemmilla on ne.


Yhteisymmärrys siitä, mikä saa teidät kumpikin näkemään tai mikä meni kauheasti edellisessä suhteessa, voi vahvistaa nykyistä. Tarkoitus ei tietenkään ole juoruilla existä tai keskittyä menneisiin suhteisiin. Mutta tietämys siitä, mistä hän tuli, voi tehdä tiestä paljon vähemmän kuoppaisen. Eri ihmisillä on erilaiset mukavuustasot avautuessaan.


Jotkut ihmiset saattavat vain tarvita enemmän aikaa. Tämä on täysin järkevää. Mutta voit myös kertoa, milloin henkilö välttää näitä aiheita kokonaan. Vaikka uusi romanttinen kiinnostuksen kohde kohtaa ystävät, perheen ja muut parisuhteen aikana, on luonnollinen rytmi, mutta yksinoikeus voi tuntua tukahduttavalta tai epätasapainoiselta. Mikään suhde ei voi menestyä tyhjiössä.


Kukaan ei ole paikalla näkemässä poikaystäväsi, kun hän alentaa sinua, kohtelee sinua huonosti tai on epäkunnioittava. Sinun silmissäsi hän on virheetön. Tästä syystä tarvitset jonkun auttamaan näkösi tarkistamisessa. Olipa kyseessä ystävä, sisarus tai tuttava, voi olla hyödyllistä sisällyttää suhteeseesi laajempi yhteisö turvallisuuden ja tasapainon vuoksi.


Joissakin kollektivistisissa kulttuureissa perheet voivat olla suhteiden eturintamassa – niin paljon, että ne häiritsevät luonnollista etenemistä. Tai ne tarjoavat niin monia mielipiteitä, että se alkaa hämmentää. Ketä kuuntelet, kun selvität omia tunteitasi? Voi olla hyödyllistä rajoittaa neuvonantajasi muutamaan läheiseen ystävään tai perheenjäseneen. Koko yleisöä ei tarvitse äänestää. Mutta toisen silmäparin saaminen suhteeseesi ja sen terveyteen voi auttaa.


Loppujen lopuksi, kun erimielisyyksiä tulee esiin, neuvonantajasi voivat vain auttaa sinua selviytymään niistä. He voivat rohkaista sinua näkemään, oletko kohtuuton ja missä vaiheessa voi olla hyödyllistä kävellä pois. Lopuksi, oletko koskaan tavannut hänen ystäviään tai ketään, jota hän pitää tuttavana? Sanonta, että olemme yritys, jota pidämme, pitää usein paikkansa.


Miehen sosiaalisen piirin tunteminen on sivutietoa. Ehkä he ovat ilmiömäisiä ihmisiä, tai ehkä he istuvat ympäriinsä ja loukkaavat muita. Et tiedä ennen kuin tapaat heidät. Lisäksi, jos sinua pidetään jatkuvasti suljettujen ovien takana, se voi olla toinen merkki siitä, että kaveri ei harkitse sinua vakavasti kumppanina. Haluatko todella olla salainen tyttöystävä vai tyttö, jonka kanssa kaveri todella haluaa olla yhteydessä?


Tietysti et ole Prada-laukku esiteltäväksi, mutta ansaitset myös kaverin, joka pitää ylpeänä kädestäsi. Viestintä on vain yksi avain onnistuneeseen suhteeseen. Mutta mitä tapahtuu, kun viestintä katkeaa? Suhteen pitkäikäisyyttä ei mitata sillä, milloin asiat sujuvat hyvin, vaan pikemminkin sillä, milloin riita tulee.


Antaako hän sinulle hiljaista hoitoa sen sijaan, että hän yrittäisi puhua vaikeudesta? Antaako hän passiivis-aggressiivisia lausuntoja? Pahassa pojassa voi olla jotain houkuttelevaa – kaverissa, joka on vähän syrjässä, joka ei odota sinua käsin ja polvillaan.

No comments:

Post a Comment