Tuesday, December 21, 2021

Hvad er anderledes ved dating i 1950 vs 1950

Hvad er anderledes ved dating i 1950 vs 1950



Gad vide hvor forudindtaget virksomhedens medier er? Som en kvinde, der var kærester i 80'erne, nød jeg virkelig at læse dette! I dag er kun 20 procent af voksne i alderen 18 til 29 gift, sammenlignet med 59 procent ifølge Pew Research Center. Og hvis du ønsker, at dit ægteskab skal vare længe, ​​så vær opmærksom på disse 15 overraskende ting, der øger din risiko for skilsmisse. Damen var derimod påkrævet hvad er anderledes ved dating i 1950 vs 1950 give et hurtigt svar på datoanmodningen. Det var altid manden, der foreslog en date. Moderne dating ser ud til at være mere som en magtkamp.





Del dette:



Nu er kvinder forsørgere. Nu bliver kvinder gift, fordi de ikke vil, fordi de skal. Nu jonglerer kvinder med arbejde og familie og venskaber. Nu laver kvinder ikke geléforme. Så i ånden af ​​at vise, hvordan tingene har ændret sig med et humoristisk twist, besluttede vi selvfølgelig at redegøre for nogle af de store forskelle mellem ægteskabelig lyksalighed i s og nu. ikon-pil-ned ikon-pil-venstre ikon-pil-højre ikon-pil-højre-knap ikon-forfatter ikon-taske ikon-tjek ikon-ur ikon-luk ikon-dato ikon-nedsættelse ikon-rediger ikon-e-mail-ikon -increment icon-loading icon-location icon-menu icon-no-image icon-phone icon-search icon-share icon-star icon-trash icon-view-grid icon-view-list Facebook Flickr Google Plus Instagram Kickstarter LinkedIn Mail Medium Pinterest Udskriv Rdio Reddit RSS Spotify StumbleUpon Tumblr Twitter Vimeo Vine YouTube-ikon-visa-ikon-mastercard-ikon-american-express-ikon-opdag ikon-paypal-ikon-æble.


Tilbage Alle produkter Underdele Clearance Nederdele Toppe. Søg Søg. hold dig i hakken hold dig i bukken shapewear bukser huk bukser shapewear shapewear til kvinder yogabukser hold din huk bukser body shaper bukser bedste formende leggings sorte bukser hold dine huk som set på hajtank. Glemt kodeord? Hvad er anderledes ved dating i 1950 vs 1950 Kunde Opret en konto hos os, og du vil være i stand til at: Tjek hurtigere ud Gem flere forsendelsesadresser Få adgang til din ordrehistorik Spore nye ordrer Gem varer på din ønskeliste Opret konto.





ang dating daan community prayer website



At bede nogen om en date dagen den var et stort "nej-nej" og ansås for at være i meget dårlig smag. Hvis en ung mand ville bede en dame ud til en fredag ​​aften film, skulle han forhøre sig senest onsdag - mindst to til tre dage i forvejen blev anset som minimum. Damen blev derimod forpligtet til at give et hurtigt svar på datoanmodningen. Hvis hun nægtede, måtte det være med ekstrem høflighed.


Før mobiltelefoner og telefonsvarer var det påkrævet, at begge parter var til tiden til deres date. En kvinde skulle være helt klar, da herren ankom - at løbe rundt for at lægge makeup i sidste øjeblik var ubetænksomt.


På den anden side blev herren forpligtet til at forlade masser af tid til at navigere til hans dates hjem - at fare vild var ingen undskyldning for at være selv et par minutter forsinket. I s blev det betragtet som absolut uhøfligt at møde din date på en restaurant eller i det offentlige rum.


Det var i stedet meningen, at herren skulle hente damen hjemme hos hendes forældre. Dette gjorde det muligt for datens familie at godkende hendes gentleman, der ringer op, før aftenen begyndte. Desuden blev en ung mand med strenge udgangsforbud forpligtet til at returnere sin date hjem inden for en rimelig time - førte hende hen til døren og sikrede hendes sikker ankomst. Selvom en date med chaperon var ideel, og bestemt normen for en skoledans, blev gruppedating opmuntret som en måde at få unge voksne til at holde hinanden i skak, men det virkede sjældent.


Fællesskaber skrev også skriftlige aftaler mellem forældre og teenagere, der skitserede, hvad der var og ikke var acceptabel frieriadfærd. Igen var det vigtigt, at forældre godkendte "stadier", da disse par ofte blev forlovet og derefter gift. I s var det dog ikke til forhandling. Hvis en ung mand ikke havde råd til at tage sin date ud til et måltid, fik han ikke lov til at bede hende ud i første omgang.


I modsætning til i dag kunne en kvinde ikke engang tilbyde at betale, da det blev anset for at være meget maskulerende. Selvom denne skik nu virker ret forældet, blev det anset for uhøfligt for en kvinde at afgive sin ordre direkte hos tjeneren. I stedet fortalte hun sin date, hvad hun gerne ville spise, og han ville bestille til hele bordet. Da manden i det væsentlige var "vært" for datoen - at vælge mødested, reservere et bord, betale for måltidet - mente man, at han skulle forblive ansvarlig for hele spiseoplevelsen.


For at gøre partnerskabet "officielt" ville parret bytte en symbolsk genstand, som en ring eller nål. Denne markør var en forløber for parrets eventuelle udveksling af vielsesringe og løfter i senere år.


Det annoncerede også til andre bejlere, at en kvinde var "taget" og effektivt væk fra markedet. Selvom det ville blive betragtet som mærkeligt i dag at blive tvunget til at "tjekke ind" med din partner om dit kommer og gå, var det par for kurset i s. Det blev antaget, at de fleste weekendaftener ville blive tilbragt sammen, og at alle formelle forpligtelser ville blive overværet som et par. Du kunne glemme alt om en "dameaften.


Forhåbentlig, altså. I stedet var det forventet, at parret ville afslutte deres date med et høfligt håndtryk eller kram. Så ville herren gå sin date tilbage til hendes hjem. Men med fremkomsten af ​​drive-in-film blev biler et populært sted at lære din date lidt bedre at kende.


Da "parkering" var en almindelig praksis, oprettede lokalsamfund vagthundepolitistyrker for at bryde op på den "upassende" aktivitet. De havde bestemt en meget streng og specifik følelse af frieri etikette, selvom nogle af disse regler stadig er almindelige i dag.


Foretrækker du dating-ritualer fra 50'erne eller i dag? Fortæl os det i kommentarerne. Hvad skal man lave denne diamantjubilæumsweekend. Jun Relationssite eHarmony fortæller Frost Magazine om lighederne og forskellene mellem dating i s og s.


Men hvordan vidste den unge prinsesse, da hun første gang mødte sin kække hertug, at han skulle være hendes livspartner? Var frieriets skikke i s og s mere succesrige med at bringe livslange par sammen? For at fejre dette diamantjubilæum gennemgår forholdssiden eHarmony, hvordan unge par mødtes og datede for 60 år siden og sammenligner de råd, der blev givet dengang, med vores nutidige visdomsord.


Og som giver mere mening? Du bestemmer. Det var altid manden, der foreslog en date. Det var ikke høfligt eller acceptabelt for kvinder at foreslå en aften ude sammen. Uden telefonsvarer eller tekstbeskeder ville kvinder skulle vente på et bank på døren eller et telefonopkald.


Mænd spørger ofte. For onlinedatere organiseres mange første dates via e-mail, sms og telefon, dette giver os alle mulighed for at have lidt mere mod til at spørge. En date var en date. I 40'erne og 50'erne var der ingen forvirring om, hvad en date betød for nogen af ​​parterne. Det var sjældent, at mænd og kvinder bare var venner. Så hvis en mand ringede til en kvinde og bad hende spise middag, havde han bestemt romantik på sinde. Er dette en date? Mænd og kvinder er nu ofte venner og kan forblive venner uden nogen romantisk involvering, selv når et forhold slutter.


Så det at invitere nogen til en pub eller restaurant eller tage imod en sådan invitation er ikke længere en vis antydning af romantiske hensigter.


Timing var alt. Bemærkning var absolut nødvendig for en date i det høflige samfund. Konkurrerer om tiden. Svar med det samme på din dateinvitation.


Hvis en dame var så heldig at blive spurgt ud, var det hendes pligt at reagere med det samme og selvfølgelig med absolut høflighed. Virker for ivrig. Moderne dating ser ud til at være mere som en magtkamp. Hvis en mand spørger, kan en kvinde ikke virke for ivrig. Og alligevel, svar sent, og hun risikerer at virke uinteresseret, især hvis dateren kommunikerer med andre online-kampe.


Kom altid til tiden. I dag betragtes det stadig som uhøfligt at lade din date vente i mere end 5 minutter. Især hvis du mødes på et offentligt sted, se nedenfor. Indsamling af din date.

No comments:

Post a Comment