Tuesday, December 21, 2021

2009 tekijänoikeustreffisivusto

2009 tekijänoikeustreffisivusto



24. helmikuuta, 2009 tekijänoikeustreffisivusto, Haettu 4. huhtikuuta, haettu 17. tammikuuta, YouTube Go on Android-sovellus, jonka tarkoituksena on helpottaa YouTuben käyttöä mobiililaitteilla kehittyvillä markkinoilla. 27. elokuuta Muita tarjolla olevia lisävarusteita ovat: syketunnistimet vedenpitävät kuulokkeet työntötangot vastusnauhat tasoittimet kuljetuspyörät vaihtopolkimet elliptisille makuupyörän istuimille jäähdytys tuulettimet nopeusanturit lukutelineet tablettien pidikkeet ja kuntosaliliitu lohkot.





SinglesDateMatch.com on paikka tavata ihmisiä!



YouTube on Googlen omistama yhdysvaltalainen online-videonjako- ja sosiaalisen median alusta. Sen lanseerasivat 14. helmikuuta Steve ChenChad Hurley ja Jawed Karim. Se on toiseksi vierailluin verkkosivusto heti Googlen jälkeen. YouTubella on yli miljardi kuukausittaista käyttäjää [7], jotka yhdessä 2009 tekijänoikeustreffisivusto yli miljardi tuntia videoita joka päivä. YouTube tarjoaa nyt maksullista sisältöä, kuten elokuvia ja eksklusiivista sisältöä.


YouTube ja hyväksytyt sisällöntuottajat osallistuvat Googlen AdSense-ohjelmaan, joka tuottaa enemmän tuloja molemmille osapuolille. Googlen oston jälkeen YouTube on laajentunut verkkosivuston ulkopuolelle mobiilisovellusverkkotelevisioon ja mahdollisuuteen yhdistää muihin palveluihin. YouTuben videoluokkiin kuuluvat musiikkivideotvideoleikkeetuutisetlyhytelokuvat2009 tekijänoikeustreffisivusto, dokumentit äänitallenteet, elokuvien trailerit suoratoistona vlogeja ja paljon muuta.


Useimmat 2009 tekijänoikeustreffisivusto on yksilöiden luoma. Tämä sisältää YouTube-käyttäjien ja yrityssponsoreiden välisen yhteistyön. Vakiintuneet mediayhtiöt, kuten DisneyViacomCBS ja WarnerMedia, ovat luoneet ja laajentaneet yritysten YouTube-kanaviaan mainostaakseen suuremmalle yleisölle.


YouTubella on ollut ennennäkemätön sosiaalinen vaikutus, joka on vaikuttanut populaarikulttuuriin, internettrendeihin ja luonut multimiljonäärijulkkiksia. Kaikesta kasvustaan ​​ja menestyksestään huolimatta YouTube on saanut paljon kritiikkiä. YouTuben kritiikki sisältää: verkkosivustoa käytetään helpottamaan väärän tiedon leviämistä tekijänoikeuskysymyksissä, jotka loukkaavat sen käyttäjien yksityisyyttä mahdollistavaa sensuuria2009 tekijänoikeustreffisivusto, ja lasten turvallisuuden ja hyvinvoinnin vaarantaminen. YouTuben perustivat Steve ChenChad Hurley ja Jawed Karim.


Kolmikko oli kaikki PayPalin varhaisia ​​työntekijöitä, minkä vuoksi he rikastuivat sen jälkeen, kun eBay osti yrityksen, 2009 tekijänoikeustreffisivusto. Mediassa usein toistuneen tarinan mukaan Hurley ja Chen kehittivät idean YouTubelle alkukuukausina sen jälkeen, kun heillä oli ollut vaikeuksia jakaa videoita, jotka oli kuvattu illallisjuhlissa Chenin asunnossa San Franciscossa.


Karim ei osallistunut juhliin ja kiisti sen tapahtuneen, mutta Chen huomautti, että ajatus siitä, että YouTube perustettiin illallisjuhlien jälkeen, "luultavasti vahvisti markkinointiideoita, jotka liittyvät hyvin sulavan tarinan luomiseen".


Karim sanoi, että inspiraatio YouTubeen tuli alun perin Super Bowl XXXVIII:n puoliaikashown kiistasta, kun Justin Timberlake paljasti Janet Jacksonin rinnat hetkeksi puoliajalla.


Karim ei löytänyt helposti netistä videoleikkeitä tapauksesta ja Intian valtameren tsunamista, mikä johti ajatukseen videonjakosivustosta. YouTube aloitti riskipääoman rahoittamana teknologian startup-yrityksenä. Otsikko Me at the zooit näyttää perustajansa Jawed Karimin San Diegon eläintarhassa ja on edelleen katsottavissa sivustolla. Vastoin yleistä käsitystä YouTube ei ollut ensimmäinen videonjakosivusto Internetissä; Vimeo lanseerattiin marraskuussa, vaikka se olikin tuolloin CollegeHumorin kehittäjien sivuprojektina eikä kasvanut paljoakaan.


Sen lisäksi, että se auttoi parantamaan Saturday Night Liven luokituksia ja pitkäkestoista katsojamäärää "Lazy Sunday" -status varhaisena virusvideona auttoi vahvistamaan YouTubea tärkeäksi verkkosivustoksi. Nimen valinta www. com johti ongelmiin samannimisellä verkkosivustolla www. Universal Tube muutti myöhemmin verkkosivustonsa www.


Yhtiö koki nopean kasvun, 2009 tekijänoikeustreffisivusto. The Daily Telegraph kirjoitti, että YouTube kulutti yhtä paljon kaistanleveyttä kuin koko Internet vuonna Tänä aikana yritys kävi läpi myös joitain organisaatiomuutoksia.


LokakuussaYouTube muutti uuteen toimistoon San Brunoon Kaliforniaan. Susan Wojcicki nimitettiin YouTuben toimitusjohtajaksi 2009 tekijänoikeustreffisivusto Helmikuu Kompleksissa on 51 neliömetriä neliöjalkaa, ja siihen mahtuu 2 henkilöä, 2009 tekijänoikeustreffisivusto, työntekijät.


Tänä aikana YouTube kokeili useita uusia tapoja tuottaa tuloja mainoksien lisäksi. InYouTube käynnisti pilottiohjelman sisällöntuottajille tarjotakseen premium-tilauspohjaisia ​​kanavia alustan sisällä. YouTube julkaisi myös kolmannen YouTube Musica -sovelluksen, joka on suunnattu suoratoistoon ja YouTube-alustalla isännöidyn musiikkisisällön löytämiseen. Yritys yritti myös luoda tuotteita, jotka vetoavat tietyntyyppisiin katsojiin.


YouTube julkaisi YouTube Kids -mobiilisovelluksen, joka on suunniteltu tarjoamaan lapsille optimoitu käyttökokemus. Siinä on yksinkertaistettu käyttöliittymä, kuratoidut kanavavalikoimat, joissa on ikään sopivaa sisältöä, ja lapsilukkoominaisuudet. com:n omistama Twitch. Helmikuuhun mennessä YouTubea katsottiin joka päivä miljardi tuntia ja videoita ladattiin joka minuutti.


Yritystä vastaan ​​hyökättiin 3. huhtikuuta,2009 tekijänoikeustreffisivusto, kun YouTuben päämajassa San Brunossa tapahtui ammuskelu, 2009 tekijänoikeustreffisivusto, Kaliforniassa, joka haavoitti neljää ja johti yhden ampujan kuolemaan. Tämän jakson aikana, 2009 tekijänoikeustreffisivusto, YouTube aloitti kiistoja muiden teknologiayritysten kanssa, 2009 tekijänoikeustreffisivusto. Yli vuoden ajan Amazon Fire -tuotteille ei ollut saatavilla YouTube-sovellusta.


InRoku poisti YouTube TV -sovelluksen suoratoistokaupastaan, kun yhtiöt eivät päässeet sopimukseen. Aiemman testauksen jälkeen YouTubessa poistettiin marraskuussa videoiden epätykkäysmäärien julkinen näyttäminen, koska sen sisäinen tutkimus havaitsi, että käyttäjät käyttivät usein ei-tykkäysominaisuutta eräänä verkkokiusaamista ja salailua.


Jotkut teoriassa inhoamisen poistamiseen vaikuttivat 2009 tekijänoikeustreffisivusto Rewindhi, joka panostettiin yleisesti, ja siitä tuli alustan ei-tykätyin video. Prosessi katkeaa, kun alusta häiritsee sitä. Sitten alusta laskee aina. YouTube käyttää ensisijaisesti VP9:ää ja H:ta. YouTube-videoiden katseleminen henkilökohtaisella tietokoneella edellytti julkaisun yhteydessä, että selaimeen oli asennettu Adobe Flash Player -laajennus. Alusta voi tarjota videoita valinnaisesti alhaisemmilla resoluutiotasoilla alkaen p:stä toiston tasoittamiseksi alueilla ja maissa, joissa Internet-nopeus on rajoitettu2009 tekijänoikeustreffisivusto, yhteensopivuuden parantamiseen sekä rajoitettujen matkapuhelindatasuunnitelmien säilyttämiseen.


Tarkkuusasetusta voidaan säätää automaattisesti havaitun yhteysnopeuden perusteella, sekä se voidaan asettaa manuaalisesti. Käyttäjät voivat lisätä "merkintöjä" videoihinsa – kuten ponnahdustekstiviestejä ja hyperlinkkejä, jotka mahdollistivat interaktiiviset videot, 2009 tekijänoikeustreffisivusto. Kaikki merkinnät oli poistettu videoista, mikä rikkoi joitain videoita, jotka riippuivat ominaisuudesta.


YouTube esitteli standardoidut widgetit, jotka on tarkoitettu korvaamaan merkinnät eri alustoilla, mukaan lukien "päätösruudut" muokattavissa olevat pikkukuvat tietyille videoille, jotka näytetään videon lopussa. InYouTubesta tuli ISNI-rekisteri, ja se ilmoitti aikovansa alkaa luoda ISNI-tunnisteita tunnistaakseen yksilöllisesti muusikot, joiden videoita se sisältää.


Kaikki YouTube-käyttäjät voivat ladata videoita, joiden kesto on enintään 15 minuuttia. Käyttäjät voivat vahvistaa tilinsä, 2009 tekijänoikeustreffisivusto, normaalisti matkapuhelimen kautta, jotta voit ladata jopa 12 tunnin pituisia videoita sekä tuottaa suoratoistoja. YouTube hyväksyy yleisimmät säilömuodot, mukaan lukien MP4MatroskaFLVAVIWebM3GPMPEG-PSja QuickTime-tiedostomuodon.


Jotkut keskitason videoformaatit i. InYouTube lisäsi Premiere-nimisen ominaisuuden, joka näyttää käyttäjälle ilmoituksen, jossa mainitsee, milloin video on saatavilla ensimmäisen kerran, kuten suoratoistossa, mutta esinauhoitetun videon kanssa. Kun suunniteltu aika koittaa, video esitetään suorana lähetyksenä kahden minuutin lähtölaskentalla. Valinnaisesti ensi-ilta voidaan aloittaa välittömästi. YouTube tarjosi alun perin videoita vain yhdellä laatutasolla, jotka näytettiin resoluutiolla × pikseliä käyttämällä Sorenson Spark -koodekkia H:n muunnelmaa.


P-julkaisun yhteydessä YouTube-soitin muutettiin kuvasuhteesta laajakuvaksi. Marraskuussa HD-tuki lisättiin. Heinäkuussa YouTube ilmoitti julkistaneensa joukon videoita 4K-muodossa, joka mahdollistaa jopa × pikselin resoluution. Kesäkuussa tuki 8K-resoluutiolle lisättiin, ja videoita toistettiin × pikselin tarkkuudella. KesäkuussaYouTube alkoi ottaa käyttöön tukea korkean kuvanopeuden videoille jopa 60 kuvaa sekunnissa verrattuna 30:een ennen kuin se on saatavilla käyttäjien lataamiseen 2009 tekijänoikeustreffisivusto lokakuu.


YouTube ilmoitti, että tämä parantaisi "liikeintensiivisiä" videoita, kuten videopelimateriaalia. YouTube-videoita on saatavilla useilla laatutasoilla. Katsojat vaikuttavat videon laatuun vain epäsuorasti. Käyttäjät valitsevat "Auto", joka säätää resoluutiota Internet-yhteyden perusteella, "High Picture Quality", joka asettaa etusijalle korkealaatuisen videon, "Data Saver", joka uhraa videon laadun alhaisen tiedonsiirron hyväksi, ja "Advanced". jonka avulla käyttäjä voi valita streamin resoluution.


Siitä lähtien katsojat ovat voineet katsella 3D-videoita. Vastauksena katsojamäärien kasvuun COVID-pandemian aikana 2009 tekijänoikeustreffisivusto alensi videoidensa laatua väliaikaisesti.


YouTube suoritti varhaisia ​​kokeiluja suoratoiston kanssa, mukaan lukien U2:n konsertti ja kysymys-vastausistunnon Yhdysvaltain presidentin Barack Obaman kanssa helmikuussa. Livestriimien luominen rajoittui alun perin valituille kumppaneille.


Toukokuussa suorien lähetysten luominen avattiin vahvistetuille käyttäjille, joilla on vähintään 1 tilaaja; saman vuoden elokuussa määrä väheni tilaajille, [] ja joulukuussa raja poistettiin. Suoratoisto matkapuhelimella oli alun perin rajoitettu käyttäjille, joilla on vähintään 10 tilaajaa, [] mutta puolivälistä lähtien se on rajoitettu tilaajiin. Syyskuun 13. päivänä YouTube julkaisi Communityn julkisen betaversion, sosiaaliseen mediaan perustuvan ominaisuuden, jonka avulla käyttäjät voivat lähettää tekstiä, kuvia, kuten GIFslive-videoita ja muita, kanavansa erilliselle Yhteisö-välilehdelle.


Kun ominaisuus on virallisesti julkaistu, yhteisön julkaisutoiminto aktivoituu automaattisesti jokaiselle kanavalle, joka ylittää tietyn tilaajamäärän tai jolla on jo enemmän tilaajia. Tätä kynnystä alennettiin ajan myötä [ kun? Kanavat, joille Yhteisö-välilehti otetaan käyttöön, hanki omat kanavansa 2009 tekijänoikeustreffisivusto keskustelee nimestä ennen maaliskuuta "Yhden kanavan asettelu" uudelleensuunnittelun viimeistely: "kanavakommentit" poistetaan pysyvästi rinnakkaisten tai siirtämisen sijaan.


Useimmat videot antavat käyttäjien jättää kommentteja, ja nämä ovat herättäneet huomiota sekä muodon että sisällön kielteisistä puolista. Sisään2009 tekijänoikeustreffisivusto kehui Web 2:ta. Jotkut YouTube-kommentit saavat sinut itkemään ihmiskunnan tulevaisuuden puolesta pelkästään oikeinkirjoituksen takia, puhumattakaan säädyttömyydestä ja alastomasta vihasta.". Nuoret, aggressiiviset, väärin kirjoitetut, seksistimofoobikot, jotka vaihtelevat videon sisällön raivoamisesta turhan yksityiskohtaisen kuvauksen ja LOLYouTube-kommenttien tarjoamiseen, ovat pesäke 2009 tekijänoikeustreffisivusto infantiilia keskustelua ja häpeämätöntä tietämättömyyttä – ja satunnaista nokkeluuden purskahdusta paistaa läpi.


Daily Telegraph kommentoi syyskuussa, että YouTube oli "pahamaineinen" "joistakin vastakkaisimpia ja huonommin muotoiltuja kommenttien vaihdoista Internetissä", ja raportoi YouTube Comment Snobista, "uudesta ohjelmistosta, joka estää töykeitä ja lukutaidottomia viestejä". Ilmoitettu motivaatio muutokselle oli antaa sisällöntuottajille enemmän valtaa valvoa ja estää kommentteja, mikä vastasi usein niiden laatua ja sävyä koskevaan kritiikkiin.


Samassa 2009 tekijänoikeustreffisivusto Melvin jatkaa: []. Ehkä käyttäjien valitukset ovat perusteltuja, mutta ajatus vanhan järjestelmän uudistamisesta ei ole niin huono. Ajattele karkeaa, naisvihaa ja rotuun perustuvaa mudanheittelyä, jota on tapahtunut viimeisten kahdeksan vuoden aikana YouTubessa ilman havaittavaa maltillisuutta. Eikö mikään yritys hillitä tunnistamattomia herjaajia ole panoksen arvoinen? Järjestelmä on kaukana täydellisestä, mutta Googlea pitäisi kehua siitä, että se yrittää lieventää vihamielisyyden ja nimettömyyden taakse piiloutuneiden vihaisten YouTube-käyttäjien aiheuttamia vahinkoja.


He voivat myös antaa muiden käyttäjien valvoa kommenttejaan. Joulukuussa ilmoitettiin, että YouTube julkaisee uuden ominaisuuden, joka varoittaa käyttäjiä, jotka lähettävät kommentin, joka "voi olla loukkaavaa muille".


YouTube tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden katsella videoitaan verkkosivustonsa ulkopuolisilla verkkosivuilla. Jokaiseen YouTube-videoon liittyy HTML-koodi, jonka avulla se voidaan upottaa mille tahansa Web-sivulle.





vakavat treffisivustot naisille ja miehille



Poliisi sanoi, että matkapuhelindata sijoitti Cheyenne Brownin, 29, ja Robinsonin samaan paikkaan syyskuussa. Viranomaiset odottavat DNA-vahvistusta, mutta uskovat jäännöksen olevan Brownin tatuoinnin perusteella, jonka hänen perheensä on tunnistanut. Suuresta muovisäiliöstä löydetyn toisen henkilön ja Brownin jäänteitä ei ole vielä tunnistettu, poliisi sanoi. Kontin vierestä löytyi myös ostoskärry. Robinsonilla ei ole "huomattavaa" rikostaustaa, Davis sanoi.


Häntä pidetään vangittuna Rockingham-Harrisonburgin aluevankilassa, ja hänen on määrä saapua oikeuteen joulukuussa. Hänen asianajajansa Louis Nagy kieltäytyi kommentoimasta syytteitä ja viimeisimpiä syytöksiä, kun ABC News otti häneen yhteyttä. Viranomaiset ilmoittivat esittävänsä havaintojaan, koska he uskovat, että uhreja voi olla lisää.


Ja epäilemme, että hänellä on enemmän uhreja. Jos tarvitset apua pääsyssä julkiseen online-tiedostoon vamman vuoksi, ota meihin yhteyttä. Etusivu WKJC FM Julkinen tiedosto EEO Työmahdollisuudet Mainostiedot Kilpailusäännöt Yhteystiedot Tietosuojakäytäntö. Rakennettu Envisionwise-teknologiaan. Kuuntelijoiden klubi. Salasana: Unohdin salasanan. Kesäkuussa YouTube alkoi ottaa käyttöön tukea korkean kuvanopeuden videoille jopa 60 kuvaa sekunnissa aiemman 30 ruudun sijaan, ja se on saatavilla käyttäjien lataamiseen lokakuussa.


YouTube ilmoitti, että tämä parantaisi "liikeintensiivisiä" videoita, kuten videopelimateriaalia. YouTube-videoita on saatavilla useilla laatutasoilla. Katsojat vaikuttavat videon laatuun vain epäsuorasti. Käyttäjät valitsevat "Auto", joka säätää resoluutiota Internet-yhteyden perusteella, "High Picture Quality", joka asettaa etusijalle korkealaatuisen videon, "Data Saver", joka uhraa videon laadun alhaisen tiedonsiirron hyväksi, ja "Advanced". jonka avulla käyttäjä voi valita streamin resoluution.


Siitä lähtien katsojat ovat voineet katsella 3D-videoita. Vastauksena lisääntyneeseen katsojamäärään COVID-pandemian aikana yhtiö alensi tilapäisesti videoidensa laatua.


YouTube suoritti varhaisia ​​kokeiluja suoratoiston kanssa, mukaan lukien U2:n konsertti vuonna , ja kysymys-vastausistunnon Yhdysvaltain presidentin Barack Obaman kanssa helmikuussa. Livestriimien luominen rajoittui alun perin valituille kumppaneille. Toukokuussa suoratoistojen luominen avattiin vahvistetuille käyttäjille, joilla on vähintään 1 tilaaja; saman vuoden elokuussa määrä väheni tilaajille, [] ja joulukuussa raja poistettiin. Suoratoisto matkapuhelimella oli alun perin rajoitettu käyttäjille, joilla on vähintään 10 tilaajaa, [] mutta puolivälistä lähtien se on rajoitettu tilaajiin.


Syyskuun 13. päivänä YouTube julkaisi Communityn julkisen betaversion, sosiaaliseen mediaan perustuvan ominaisuuden, jonka avulla käyttäjät voivat lähettää tekstiä, kuvia, kuten GIF-tiedostoja , live-videoita ja muuta kanavansa erilliselle Yhteisö-välilehdelle. Kun ominaisuus on virallisesti julkaistu, yhteisön julkaisutoiminto aktivoituu automaattisesti jokaiselle kanavalle, joka ylittää tietyn tilaajamäärän tai jolla on jo enemmän tilaajia.


Tätä kynnystä alennettiin ajan myötä [ kun? Kanavat, joille Yhteisö-välilehti otetaan käyttöön, saavat kanavakeskusteluilleen nimen ennen maaliskuuta "Yksi kanavan asettelun" uudelleensuunnittelun viimeistelyä: "kanavakommentit" poistetaan pysyvästi rinnakkaisten tai siirtämisen sijaan.


Useimmat videot antavat käyttäjien jättää kommentteja, ja nämä ovat herättäneet huomiota sekä muodon että sisällön kielteisistä puolista. Kirjassa Time kehui Web 2:ta. Jotkut YouTube-kommentit saavat sinut itkemään ihmiskunnan tulevaisuuden puolesta pelkästään oikeinkirjoituksen takia, puhumattakaan säädyttömyydestä ja alastomasta vihasta.". Nuoret, aggressiiviset, väärin kirjoitetut, seksistiset, homofobiset, videon sisällön raivoamisesta turhan yksityiskohtaiseen kuvaukseen, jota seuraa LOL, YouTube-kommentit ovat infantiilin keskustelun ja häpeämättömän tietämättömyyden pesäke – ajoittain paistaa nokkeluudenpurkaus.


Daily Telegraph kommentoi syyskuussa, että YouTube oli "pahamaineinen" "joistakin vastakkaisimpia ja huonommin muotoiltuja kommenttien vaihdoista Internetissä", ja raportoi YouTube Comment Snobista, "uudesta ohjelmistosta, joka estää töykeitä ja lukutaidottomia viestejä. ".


Ilmoitettu motivaatio muutokselle oli antaa sisällöntuottajille enemmän valtaa valvoa ja estää kommentteja, mikä vastasi usein niiden laatua ja sävyä koskevaan kritiikkiin. Samassa artikkelissa Melvin jatkaa: [].


Ehkä käyttäjien valitukset ovat perusteltuja, mutta ajatus vanhan järjestelmän uudistamisesta ei ole niin huono. Ajattele karkeaa, naisvihaa ja rotuun perustuvaa mudanheittelyä, jota on tapahtunut viimeisten kahdeksan vuoden aikana YouTubessa ilman havaittavaa maltillisuutta.


Eikö mikään yritys hillitä tunnistamattomia herjaajia ole panoksen arvoinen? Järjestelmä on kaukana täydellisestä, mutta Googlea pitäisi kehua siitä, että se yrittää lieventää vihamielisyyden ja nimettömyyden taakse piiloutuneiden vihaisten YouTube-käyttäjien aiheuttamia vahinkoja. He voivat myös antaa muiden käyttäjien valvoa kommenttejaan. Joulukuussa ilmoitettiin, että YouTube julkaisee uuden ominaisuuden, joka varoittaa käyttäjiä, jotka lähettävät kommentin, joka "saattaa olla loukkaavaa muille". YouTube tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden katsella videoitaan verkkosivustonsa ulkopuolisilla verkkosivuilla.


Jokaiseen YouTube-videoon liittyy HTML-koodi, jonka avulla se voidaan upottaa mille tahansa Web-sivulle. Käyttäjät, jotka haluavat lähettää videon, jossa keskustellaan toisen käyttäjän videosta, on siitä inspiroitunut tai liittyy toisen käyttäjän videoon, voivat vastata videoon. Yksitoista merkin Youtube-videotunniste 64 mahdollista merkkiä käytetään kussakin paikassa , sallii teoreettisen maksimimäärän 64 11 tai noin YouTube ilmoitti poistavansa videovastaukset, koska se on vajaakäyttöinen ominaisuus 27. elokuuta, Helmikuussa YouTube ilmoitti testipalvelun, joidenkin kumppanien sallitaan tarjota videolatauksia ilmaiseksi tai Google Checkoutin kautta maksettua maksua vastaan.


Heinäkuusta lähtien on ollut mahdollista valita Creative Commons -attribuutiolisenssi oletusarvoksi, jolloin muut käyttäjät voivat käyttää materiaalia uudelleen ja miksata uudelleen. Useimmat nykyaikaiset älypuhelimet pystyvät katsomaan YouTube-videoita joko sovelluksen tai optimoidun verkkosivuston kautta. YouTube Mobile julkaistiin kesäkuussa, ja videossa käytettiin RTSP-suoratoistoa. Kesäkuusta lähtien YouTuben videot ovat olleet katseltavissa useissa Applen tuotteissa.


Tämä edellytti YouTuben sisällön muuntamista Applen ensisijaiseksi videostandardiksi H. YouTube-videoita voi katsella laitteilla, kuten Apple TV:llä, iPod Touchilla ja iPhonella. Sivuston mobiiliversio lanseerattiin uudelleen HTML5-pohjaisena heinäkuussa, jolloin vältyttiin Adobe Flash Playerin käytöstä ja optimoitiin käytettäväksi kosketusnäytön ohjaimilla.


Syyskuussa YouTube julkaisi ensimmäisen sovelluksensa iPhonelle sen jälkeen, kun YouTube päätettiin jättää yhdeksi esiladatuista sovelluksista iPhone 5- ja iOS 6 -käyttöjärjestelmiin. TiVo-palvelupäivitys heinäkuussa antoi järjestelmän mahdollisuuden etsiä ja toistaa YouTube-videoita. Tammikuussa YouTube julkaisi "YouTube for TV" -sivuston version, joka on räätälöity digisovittimille ja muille televisiopohjaisille medialaitteille, joissa on verkkoselaimet. Aluksi YouTuben videoita voi katsella PlayStation 3- ja Wii-videopelikonsoleissa.


Saman vuoden kesäkuussa esiteltiin YouTube XL, jossa on yksinkertaistettu käyttöliittymä, joka on suunniteltu katselua varten tavallisella televisioruudulla. 15. marraskuuta Google julkaisi virallisen sovelluksen Wiille, jonka avulla käyttäjät voivat katsella YouTube-videoita Wii-kanavalta.


YouTube julkaistiin ladattavana sovelluksena Nintendo Switchille marraskuussa Googlen toimitusjohtaja Eric Schmidt ilmestyi Pariisiin 19. kesäkuuta julkistamaan uuden lokalisointijärjestelmän. YouTube-käyttöliittymä ehdottaa, mikä paikallinen versio tulisi valita käyttäjän IP-osoitteen perusteella. Joissakin tapauksissa viesti "Tämä video ei ole saatavilla maassasi" saattaa näkyä tekijänoikeusrajoitusten tai sopimattoman sisällön vuoksi.


Pääsy YouTubeen estettiin Turkissa välillä - Mustafa Kemal Atatürkiä loukkaaviksi katsottujen videoiden ja muslimeja loukkaavan materiaalin julkaisemisesta kiistan seurauksena. Paikallinen versio on Turkin lain sisältösäännösten alainen.


Suurten levy-yhtiöiden julkaisemat videot poistettiin, kun lisenssisopimuksesta ei päästy sopimukseen. Kiista ratkaistiin syyskuussa Tammikuussa arvioitiin, että YouTuben vierailijat viettivät sivustolla keskimäärin 15 minuuttia päivässä, toisin kuin tyypillinen yhdysvaltalainen viettää neljä tai viisi tuntia päivässä television katseluun.


Joulukuussa kaksi miljardia katselukertaa poistettiin Universal- ja Sony-musiikkivideoiden katselukerroista YouTubessa, minkä vuoksi The Daily Dot väitti, että katselukerrat oli poistettu sivuston käyttöehtojen rikkomisen vuoksi, jotka kieltävät videoiden käytön. automaattiset prosessit katselukertojen kasvattamiseksi. Billboard kiisti tämän ja sanoi, että kaksi miljardia katselukertaa oli siirretty Vevoon, koska videot eivät enää olleet aktiivisia YouTubessa.


Syyskuusta lähtien tilaajamäärät on lyhennetty. Vain kolme kanavien tilaajamäärän etunumeroa näytetään julkisesti, mikä vaarantaa kolmannen osapuolen reaaliaikaisten ilmaisimien, kuten Social Bladen, toiminnan.


Tarkat määrät ovat edelleen kanavaoperaattoreiden saatavilla YouTube Studiossa. Testattuaan tätä muutosta maaliskuussa 11. marraskuuta YouTube ilmoitti, että se alkaa piilottaa videoiden ei-tykkäysmäärät ja tehdä niistä näkymättömiä katsojille.


Yhtiön mukaan päätös oli vastaus kokeisiin, jotka vahvistivat, että pienet YouTube-sisällöntekijät joutuivat todennäköisemmin inhoamisen ja häirinnän kohteeksi.


YouTuben mukaan sisällöntuottajat voivat edelleen nähdä tykkäysten ja ei-tykkäysten määrän YouTube Studion hallintapaneelityökalussa. YouTube on kohdannut lukuisia haasteita ja kritiikkiä yrittäessään käsitellä tekijänoikeuksia, mukaan lukien sivuston ensimmäinen virusvideo, Lazy Sunday, joka jouduttiin poistamaan tekijänoikeusongelmien vuoksi. YouTube ei katso videoita ennen kuin ne on julkaistu verkossa, ja tekijänoikeuksien haltijoiden tehtävänä on tehdä DMCA-poistoilmoitus Online Copyright Infringement Liability Limitation Act -lain ehtojen mukaisesti.


Mikä tahansa onnistunut valitus tekijänoikeusloukkauksesta johtaa YouTuben tekijänoikeusvaroitukseen. Kolme onnistunutta valitusta käyttäjätiliin kohdistuneesta tekijänoikeusloukkauksesta johtaa tilin ja kaikki siihen ladatut videot poistamiseen. Elokuussa yhdysvaltalainen tuomioistuin antoi päätöksen asiassa Lenz v. Universal Music Corp. että tekijänoikeuksien haltijat eivät voi määrätä online-tiedoston poistamista ennen kuin ovat päättäneet, heijastiko julkaisu materiaalin kohtuullista käyttöä. Asiassa Smith v. Summit Entertainment LLC , ammattilaulaja Matt Smith haastoi Summit Entertainmentin oikeuteen tekijänoikeuspoistoilmoitusten väärinkäytöstä YouTubessa.


Huhtikuussa ilmoitettiin, että Universal Music Groupilla ja YouTubella on sopimus, joka estää UMG:n pyynnöstä YouTubesta estetyn sisällön palauttamisen, vaikka videon lataaja tekisi DMCA-vastailmoituksen.


Kesäkuussa YouTube aloitti kokeilut järjestelmää, joka tunnistaa automaattisesti tekijänoikeuksia loukkaavia videoita. Googlen toimitusjohtaja Eric Schmidt piti tätä järjestelmää välttämättömänä Viacomin tapauksen kaltaisten oikeusjuttujen ratkaisemiseksi, joissa väitettiin YouTuben hyötyneen sisällöstä, jota sillä ei ollut oikeutta levittää. Kun video ladataan, se verrataan tietokantaan ja merkitsee videon tekijänoikeusrikkomukseksi, jos osuma löytyy. YouTube oli "jo sijoittanut kymmeniä miljoonia dollareita tähän tekniikkaan" mennessä.


Vuonna YouTube kuvaili Content ID:tä "erittäin tarkasti sellaisten latausten löytämisessä, jotka näyttävät samanlaisilta kuin viitetiedostot, jotka ovat riittävän pitkiä ja laadukkaita tehokkaan ID-tiedoston luomiseksi". Sisältötunnistuksen osuus YouTuben kaupallistetuista katselukerroista oli yli kolmannes. Riippumaton testi, jossa ladattiin useita versioita samasta kappaleesta YouTubeen ja pääteltiin, että vaikka järjestelmä oli "yllättävän joustava" tekijänoikeusrikkomusten löytämisessä videoiden ääniraidoista, se ei ollut erehtymätön.


Aiemmin videoita ei kaupallistettu ennen kuin kiista oli ratkaistu. Huhtikuusta lähtien videoita on kaupallistettu kiistan aikana, ja rahat menevät kiistan voittajalle. YouTubella on joukko yhteisön ohjeita, joiden tarkoituksena on vähentää sivuston ominaisuuksien väärinkäyttöä. Kunnianloukkausta, pornografiaa ja rikolliseen toimintaan kannustavaa materiaalia sisältävien videoiden lataaminen on kielletty YouTuben "yhteisön ohjeilla".


YouTube tekee sopimuksia yrityksiltä sisällönvalvojien palkkaamisesta, jotka katsovat sisältöä, joka on merkitty mahdollisesti YouTuben sisältökäytäntöjen vastaiseksi, ja päättää, pitäisikö ne poistaa.


Syyskuussa entinen sisällönvalvoja nosti ryhmäkanteen, joka ilmoitti kehittyneensä posttraumaattisen stressihäiriön PTSD:n jälkeen kuukauden työskentelyn jälkeen. Entinen sisällönmoderaattori sanoi, että hänet pakotettiin säännöllisesti ylittämään YouTuben ilmoittama neljän tunnin rajoitus graafisen sisällön katseluun päivässä.


Kanteessa väitetään, että YouTuben urakoitsijat eivät juurikaan antaneet koulutusta tai tukea sen moderaattorin mielenterveydelle, saivat mahdolliset työntekijät allekirjoittamaan kieltosopimukset ennen kuin he näyttivät heille esimerkkejä sisällöstä, joita he näkivät tarkistaessaan, ja sensuroivat kaikki maininta traumasta sen sisäisillä foorumeilla. Se väittää myös, että YouTube hylkäsi pyynnöt äärimmäisen graafisen sisällön sumentamisesta, koon pienentämisestä tai yksiväriseksi tekemisestä National Center for Missing and Exploited Children -keskuksen suositusten mukaisesti.


Rajoittaakseen väärän tiedon ja valeuutisten leviämistä YouTuben kautta, se on ottanut käyttöön kattavan käytännön teknisesti manipuloitujen videoiden käsittelystä. Kiistanalainen sisältö on sisältänyt holokaustin kieltämiseen ja Hillsboroughin katastrofiin liittyvää materiaalia, jossa 96 jalkapallofania Liverpoolista murskattiin kuoliaaksi YouTubessa ja vastasi:.


Koulutamme yhteisöämme säännöistä ja sisällytämme jokaiselta YouTube-sivulta suoran linkin, jotta tämä prosessi olisi käyttäjillemme mahdollisimman helppoa. Ottaen huomioon sivustollemme ladatun sisällön määrän, uskomme, että tämä on ylivoimaisesti tehokkain tapa varmistaa, että pieni vähemmistö sääntöjä rikkovista videoista katoaa nopeasti.


Lokakuussa U. Kongressiedustaja Anthony Weiner kehotti YouTubea poistamaan verkkosivuiltaan videot imaami Anwar al-Awlakista. Vuonna YouTube esitteli järjestelmän, joka lisää automaattisesti tietolaatikoita videoihin, joissa sen algoritmien mukaan saattaa esiintyä salaliittoteorioita ja muita valeuutisia. Tämä täyttää tietolaatikon Encyclopædia Britannican ja Wikipedian sisällöllä keinona informoida käyttäjiä minimoimaan väärän tiedon leviäminen vaikuttamatta vapauteen. puheesta.


Useat käyttäjät valittivat YouTubelle tästä sopimattomasta yhteydestä. YouTube-virkailijat pahoittelivat tätä ja ilmoittivat, että heidän algoritminsa olivat tunnistaneet palovideot väärin ja lisänneet tietolohkon automaattisesti, ja ryhtyivät toimiin tilanteen korjaamiseksi.


Kantajat väittivät, että algoritmit estävät sisältöä sellaisilla sanoilla kuin "lesbo" tai "homo", jotka olisivat vallitsevia heidän kanaviensa sisällössä, ja koska YouTube on lähes monopolisoinut verkkovideopalvelut, he käyttävät tätä asemaa väärin. YouTubea on kritisoitu salaliittoteorioita, valheita ja kiihottavaa reunadiskurssia mainostaville videoille antavan algoritmin käyttämisestä.


Kun käyttäjät osoittavat poliittista ennakkoasennetta katseltavaksi, YouTube suosittelee yleensä videoita, jotka toistavat näitä ennakkoluuloja, usein äärimmäisemmillä näkökulmilla. Vuonna paljastui, että äärivideoihin laitettiin mainoksia, mukaan lukien raiskausten anteeksipyyntöjen, antisemiittien ja mainospalkkioita saaneiden vihasaarnaajien videoita. Oikeistolaisista salaliittoteorioista tunnettu Alex Jones oli kerännyt valtavan yleisön YouTubeen. Pohjois-Carolinan yliopiston professori Zeynep Tufekci on kutsunut YouTubea "suureksi radikalisoijaksi" ja sanoi, että "YouTube saattaa olla yksi 2000-luvun tehokkaimmista radikalisointivälineistä".


Tammikuussa YouTube ilmoitti ottaneensa käyttöön uuden Yhdysvalloista alkavan käytännön, jonka tarkoituksena on lopettaa sellaisten videoiden suositteleminen, jotka sisältävät "sisältöä, joka voi vääristää käyttäjiä haitallisilla tavoilla.


Heinäkuun tutkimuksessa, joka perustui kymmeneen ilmastoon ja ilmastonmuutokseen liittyvään YouTube-hakuun Tor-selaimella, suurin osa videoista oli videoita, jotka välittivät näkemyksiä ilmastonmuutosta koskevan tieteellisen konsensuksen vastaisesti.


BBC:n YouTube-hakuja kymmenellä eri kielellä tekemässä tutkimuksessa havaittiin, että YouTuben algoritmi edisti terveydellistä väärää tietoa, mukaan lukien väärennetyt syöpälääkkeet. Filippiineillä useiden kanavien, kuten "Showbiz Fanaticz", "Robin Sweet Showbiz" ja "PH BREAKING NEWS", joilla kullakin on vähintään , tilaaja, on osoitettu levittävän vääriä tietoja poliittisista hahmoista ennen Filippiinien vaaleja.


YouTube on aiemmin ryhtynyt toimiin poistaakseen tietyt videot tai kanavat, jotka liittyvät ylivaltaiseen sisältöön, jotka olivat rikkoneet sen hyväksyttävän käytön käytäntöjä, mutta joilla ei muuten ollut koko sivuston laajuisia vihapuheen vastaisia ​​käytäntöjä. Maaliskuun Christchurchin moskeijahyökkäysten jälkeen YouTube ja muut sivustot, kuten Facebook ja Twitter, jotka sallivat käyttäjien lähettämän sisällön, saivat kritiikkiä siitä, että he eivät toimineet juurikaan maltillisesti ja kontrolloivat vihapuheen leviämistä, minkä katsottiin olevan syynä hyökkäykset.


YouTube liittyi Ranskan ja Uuden-Seelannin johtamaan aloitteeseen muiden maiden ja teknologiayritysten kanssa toukokuussa, jossa tavoitteena on kehittää työkaluja, joilla estetään vihapuhe verkossa, ja kansallisella tasolla toteutettavia säädöksiä, jotka peritään epäonnistuneilta teknologiayrityksiltä. ryhtyä toimiin poistaakseen tällaisen puheen, vaikka Yhdysvallat kieltäytyi osallistumasta. YouTube ilmoitti lisäksi "poistavansa sisällön, joka kiistää hyvin dokumentoitujen väkivaltaisten tapahtumien, kuten holokaustin tai ammuskelun Sandy Hook Elementaryssa, tapahtuneen.


Kesäkuussa YouTube kielsi useita valkoisten ylivaltaan liittyviä kanavia, mukaan lukien Stefan Molyneux'n, David Duken ja Richard B:n kanavat. Spencer väitti, että nämä kanavat rikkoivat heidän vihapuhetta koskevia käytäntöjään. YouTuben kautta levitettyä COVID-pandemiaan liittyvää väärää tietoa, jonka mukaan 5G-viestintätekniikka oli vastuussa koronavirustaudin leviämisestä, mikä johti tuhopolttajien hyökkäyksiin Yhdistyneessä kuningaskunnassa useiden 5G-tornien kimppuun, YouTube poisti kaikki tällaiset videot, jotka yhdistävät 5G:n ja koronaviruksen. tällä tavalla.


YouTube laajensi tätä käytäntöä syyskuussa kattamaan videot, joissa levitetään väärää tietoa kaikista rokotuksista, mukaan lukien rokotteet, jotka on jo pitkään hyväksytty paikallisilta terveysviranomaisilta tai Maailman terveysjärjestöltä.


Kennedy Jr. ja Joseph Mercola tällä hetkellä. Google ja YouTube toteuttivat lokakuussa käytännöt, joilla evättiin kaupallistaminen tai tulot mainostajilta tai sisällöntuottajilta, jotka edistävät ilmastonmuutoksen kieltämistä, mikä "sisältää sisällön, joka viittaa ilmastonmuutokseen huijauksena tai huijauksena ja väittää, että pitkän aikavälin trendit osoittaisivat, että globaali ilmasto on lämpeneminen ja väitteet kiistävät kasvihuonekaasupäästöjen tai ihmisen toiminnan edistävän ilmastonmuutosta.


Johti vuoteen , lapsiin liittyvien videoiden määrä kasvoi merkittävästi, mikä liittyi perheensä toimintaa vloggaavien vanhempien suosioon ja aiempien sisällöntuottajien siirtymiseen pois sisällöstä, jota usein kritisoitiin tai demonetisoitiin perheystävälliseksi materiaaliksi.


Toisen vuosineljänneksen aikana suositun FamilyOFive-kanavan omistajia, jotka esittivät itsensä leikkivät "pilkkuja" lapsilleen, syytettiin lasten hyväksikäytöstä. Heidän videonsa poistettiin lopulta, ja kaksi heidän lastaan ​​poistettiin heidän huostaan. Hänen videonsa poistetaan myöhemmin.


Myöhemmin samana vuonna YouTube joutui arvostelun kohteeksi sopimattomien lapsille suunnattujen videoiden näyttämisestä ja usein suosittujen hahmojen esittämisestä väkivaltaisissa, seksuaalisissa tai muuten häiritsevissä tilanteissa. Monet videoista ilmestyivät YouTube Kidsissä ja keräsivät miljoonia katselukertoja.


Termi "Elsagate" keksittiin Internetissä, ja sitten useat uutiskanavat käyttivät sitä viittaamaan tähän kiistaan. Myöhemmin samassa kuussa yritys alkoi massapoistaa videoita ja kanavia, joissa käytettiin väärin perheystävällisiä hahmoja.


Osana laajempaa huolta lasten turvallisuudesta YouTubessa poistoaalto kohdistui myös kanaviin, jotka näyttivät lasten osallistuvan sopimattomiin tai vaarallisiin toimiin aikuisten ohjauksessa.


Erityisesti yhtiö poisti Toy Freaksin, kanavan, jolla on yli 8. YouTuben järjestelmä sallii videoiden lataajan anonyymiteetin myös sellaisille sisällöille, jotka näyttävät olevan suunnattu lapsille ja sisältävät vain lapsille sopivaa sisältöä. Näitä kysymyksiä on herännyt aiemminkin, kun YouTube on joutunut poistamaan lapsille suunnattua sisältöä sisältäviä kanavia, jotka suosionsa jälkeen yhtäkkiä sisältävät sopimatonta sisältöä lapsille naamioituna.


Yksi huolenaiheena ollut kanava oli "Cocomelon", joka tarjosi lukuisia lapsille suunnattuja massatuotettuja animoituja videoita. Cocomelonin omistus oli epäselvä sen siteiden ulkopuolella "Treasure Studioon", joka on itse tuntematon kokonaisuus, mikä herätti kysymyksiä kanavan tarkoituksesta, [] [] [], mutta Bloomberg News oli kyennyt vahvistamaan ja haastattelemaan pientä amerikkalaisten omistajien ryhmää. helmikuussa Cocomelonin osalta, joka ilmoitti kanavalle tavoitteekseen vain viihdyttää lapsia, haluten pysyä omana tietonaan välttääkseen ulkopuolisten sijoittajien huomion.


Tammikuussa YouTube kielsi virallisesti videot, jotka sisälsivät "haasteita, jotka rohkaisevat tekoihin, joihin liittyy luontainen vakava fyysisen vahingon riski", kuten esimerkiksi Tide Pod Challenge ja videot, jotka sisältävät kepposia, jotka "saavat uhrit uskomaan olevansa fyysisessä vaarassa" tai aiheuttaa emotionaalista ahdistusta lapsille.


Myös marraskuussa tiedotusvälineissä paljastettiin, että monet lapsia esittävät videot – usein alaikäisten itsensä lataamia ja joissa näytettiin viatonta sisältöä, kuten lasten leikkimistä leluilla tai voimistelua – herättivät kommentteja pedofiileiltä [] [], ja saalistajat löysivät. videoita yksityisten YouTube-soittolistojen kautta tai kirjoittamalla tiettyjä avainsanoja venäjäksi.


Kiistan seurauksena, joka lisäsi huolta "Elsagatesta", useat suuret mainostajat, joiden mainoksia oli esitetty tällaisia ​​videoita vastaan, jäädyttivät kulutustaan ​​YouTubessa. Helmikuussa YouTube-vloggaaja Matt Watson havaitsi "madonreiän", joka saisi YouTuben suositusalgoritmin houkuttelemaan käyttäjiä tämän tyyppiseen videosisältöön ja saamaan kaiken käyttäjän suositteleman sisällön sisältämään vain tämäntyyppisiä videoita.


Suurin osa näistä videoista sisälsi kommentteja seksuaalispetoeläimiltä, ​​jotka kommentoivat aikaleimalla siitä, milloin lapsia näytettiin kompromisseissa tai muuten sopimattomia huomautuksia. Joissakin tapauksissa muut käyttäjät olivat ladanneet videon uudelleen piilotetussa muodossa, mutta sisältäen saapuvia linkkejä muista videoista, ja kaupallistaneet nämä ja levittäneet tätä verkostoa.


Tiedottaja selitti, että "kaikki alaikäisiä vaarantava sisältö - mukaan lukien kommentit - on vastenmielistä, ja meillä on selkeät käytännöt, jotka kieltävät tämän YouTubessa. Tehtävää on enemmän, ja jatkamme työtä parantaaksemme ja saadaksemme väärinkäytökset kiinni nopeammin.


Oetker, Epic Games ja Nestlé ottivat kaikki mainoksensa YouTubesta. Myöhemmin YouTube alkoi demonetisoida ja estää mainontaa sellaisissa videoissa, jotka ovat saaneet näitä saalistavia kommentteja.


Palvelu selitti, että tämä oli väliaikainen toimenpide, kun he etsivät muita menetelmiä ongelman poistamiseksi. Nämä toimet kohdistuvat pääasiassa taaperovideoihin, mutta myös vanhempien lasten ja teini-ikäisten videot voivat olla suojattuja, jos ne sisältävät seksuaaliseksi tulkittavia toimia, kuten voimistelua.


YouTube ilmoitti kehittävänsä myös parempaa järjestelmää poistaakseen kommentit muilta kanavilta, jotka vastaavat lapsipetoeläinten tyyliä. Asiaan liittyvä yritys merkitä algoritmisesti videot, jotka sisältävät viittauksia merkkijonoon "CP", joka on lapsipornografian lyhenne, johti näkyviin vääriin positiivisiin tuloksiin, jotka koskivat aiheeseen liittymättömiä aiheita käyttäen samaa lyhennettä, mukaan lukien videot, jotka liittyvät mobiilivideopeliin Pokémon Go, joka käyttää sanaa "CP" lyhenne tilastoista "Combat Power" ja Club Penguin.


YouTube pahoitteli virheitä ja palautti niihin liittyvät videot. YouTube ilmoitti, että he eivät ryhdy toimiin minkään videon suhteen, joka sisältää näitä kommentteja, mutta ne, jotka he ovat ilmoittaneet ja jotka todennäköisesti houkuttelevat lapsipetoeläintoimintaa.


The New York Times lainasi kesäkuussa tutkijoita, jotka havaitsivat, että eroottisia videoita katsoville käyttäjille voitaisiin suositella vaarattomalta vaikuttavia lapsivideoita. YouTube esitteli sivustolla aprillipilaa 1. huhtikuuta joka vuosi alkaen - In , kaikki linkit pääsivulla oleviin videoihin ohjattiin Rick Astleyn musiikkivideoon " Never Gonna Give You Up ", pilaan, joka tunnetaan nimellä " rickrolling". ".


Seuraavana vuonna sivusto juhli "vuotispäiväänsä" valikoimalla seepiasävyisiä mykkäelokuvia, varhaisia ​​s-tyylisiä elokuvia, mukaan lukien Keyboard Cat -parodia.


Vuonna YouTube teki yhteistyötä satiirisen sanomalehtiyhtiön The Onionin kanssa väittääkseen ladatussa videossa, että videonjakosivusto käynnistettiin kilpailuna, joka oli vihdoin päättynyt ja suljettaisiin kymmeneksi vuodeksi ennen kuin se käynnistetään uudelleen vuonna . jossa on vain voittajavideo. Videossa näytteli useita YouTube-julkkiksia, mukaan lukien Antoine Dodson. Video kahdesta juontajasta, jotka julkistivat ehdokkaat videot, suoratoistona 12 tuntia.


Vuonna YouTube ilmoitti olevansa vastuussa kaikkien viraalisten videotrendien luomisesta ja paljasti esikatselut tulevista trendeistä, kuten "Clocking", "Kissing Dad" ja "Glub Glub Water Dance".


Syyskuussa YouTube ilmoitti julkaisevansa oman sosiaalisen verkostoitumisen ominaisuuden nimeltä YouTube Community. Vain käyttäjillä, joilla on enemmän tilaajia, on pääsy tähän. Yhteisöpostaukset voivat sisältää kuvia, GIF-kuvia, tekstiä ja videoita.


YouTube Go on Android-sovellus, jonka tarkoituksena on helpottaa YouTuben käyttöä mobiililaitteilla kehittyvillä markkinoilla. Se eroaa yrityksen pääasiallisesta Android-sovelluksesta ja mahdollistaa videoiden lataamisen ja jakamisen muiden käyttäjien kanssa. Sen avulla käyttäjät voivat myös esikatsella videoita, jakaa ladattuja videoita Bluetoothin kautta ja tarjoaa enemmän vaihtoehtoja mobiilidatan hallintaan ja videon resoluutioon.


YouTube ilmoitti projektista syyskuussa Intiassa järjestetyssä tapahtumassa. YouTube Kids on amerikkalainen lasten videosovellus, jonka on kehittänyt Googlen tytäryhtiö YouTube. Sovellus kehitettiin vastauksena vanhempien ja hallituksen valvonnalle lapsille saatavilla olevasta sisällöstä. Sovellus tarjoaa lapsille suunnatun version palvelusta, jossa on kuratoituja sisältövalintoja, lapsilukkoominaisuuksia ja sopimattomaksi katsottujen videoiden suodatus alle 13-, 8- tai 5-vuotiaille valitusta ikäryhmästä riippuen.


Sovellus julkaistiin ensimmäisen kerran 15. helmikuuta Android- ja iOS-mobiilisovelluksena. Sovellus on sittemmin julkaistu LG:n, Samsungin ja Sonyn älytelevisioille sekä Android TV:lle.


27. toukokuuta se tuli saataville Apple TV:ssä. Syyskuusta lähtien sovellus on saatavilla 69 maassa, mukaan lukien Hongkong ja Macao, sekä yhdessä maakunnassa. YouTube julkaisi verkkopohjaisen version YouTube Kidsistä 30. elokuuta. YouTube Movies on YouTuben palvelu, joka näyttää elokuvia verkkosivustonsa kautta. Monet elokuvat ovat ilmaisia, ja niissä on mainoksia. YouTube nimesi 28. syyskuuta Lyor Cohenin, Entertainmentin perustajista ja Warner Music Groupin entisen johtajan, maailmanlaajuiseksi musiikin johtajaksi.


Alussa Cohen alkoi vihjailla YouTuben uuden tilattavan musiikin suoratoistopalvelun mahdollisesta käynnistämisestä, alusta, joka kilpailisi muiden palveluiden, kuten Spotifyn ja Apple Musicin kanssa. YouTube Premium, entinen YouTube Red, on YouTuben premium-tilauspalvelu. Se tarjoaa mainoksittoman suoratoiston, pääsyn alkuperäiseen ohjelmointiin sekä tausta- ja offline-videotoiston mobiililaitteilla. Syyskuussa YouTube ilmoitti julkaisevansa beta-version uudesta, TikTokin kaltaisesta toisten videoiden alustasta nimeltä YouTube Shorts.


Kuten TikTok, se antaa käyttäjille pääsyn sisäänrakennetuille luoville työkaluille, mukaan lukien mahdollisuus lisätä lisensoitua musiikkia videoihinsa. Vuonna YouTube aloitti uuden ominaisuuden testaamisen, alun perin "YouTube Reels".


YouTube nimesi ominaisuuden myöhemmin uudelleen "YouTube Storiesiksi". YouTuben kokeelliset ominaisuudet ovat käytettävissä sivuston TestTube-nimisellä alueella.


Ominaisuus poistettiin myöhemmin. Myöhemmin samana vuonna YouTube Feather esiteltiin kevyenä vaihtoehtoisena verkkosivustona maille, joissa Internetin nopeus on rajoitettu. Aluksi viidellä suurella markkina-alueella New York Cityssä, Los Angelesissa, Chicagossa, Philadelphiassa ja San Franciscossa 5. huhtikuuta lanseerattu palvelu [] [] tarjoaa suoria ohjelmia viideltä suurelta lähetysverkolta ABC , CBS , The CW , Fox ja NBC sekä noin 40 kaapelikanavaa, jotka omistavat näiden verkkojen yritysemoyhtiöt, The Walt Disney Company, CBS Corporation, 21st Century Fox, NBCUniversal ja Turner Broadcasting System, mukaan lukien muun muassa Bravo, USA Network, Syfy, Disney Channel, CNN, Cartoon Network , E!


Tilaajat voivat myös saada Showtime ja Fox Soccer Plus valinnaisina lisäosina lisämaksusta ja pääsevät YouTube Premiumin alkuperäiseen sisältöön. Sekä yksityishenkilöt [] että suuret tuotantoyhtiöt [] ovat käyttäneet YouTubea yleisön kasvattamiseen. Indie-sisällöntuottajat ovat luoneet tuhansia ruohonjuuritason seuraajia hyvin pienin kustannuksin tai vaivalla, kun taas massakaupan ja radion edistäminen on osoittautunut ongelmalliseksi.


levy-yhtiöiden mainosalusta. TED:n kuraattori Chris Anderson viittasi useisiin YouTube-avustajiin ja totesi, että "mitä Gutenberg teki kirjoittaessaan, verkkovideoita on hienosäädetty online-videoissa voi nyt puhua kasvokkain.


presidenttiehdokkaat YouTube-videon kautta, ja techPresidentin perustaja sanoi, että Internet-video muutti poliittista maisemaa. Howard lainasi aktivistin lyhyttä kuvausta, jonka mukaan poliittisten levottomuuksien järjestämiseen käytettiin "Facebookia mielenosoitusten ajoittamiseen, Twitterin koordinointia ja YouTubea kertomaan maailmalle. Senaatti esitti Joseph Konyn tuomitsevan päätöslauselman 16 päivää sen jälkeen, kun "Kony" -video oli lähetetty YouTubeen, ja päätöslauselman tukija senaattori Lindsey Graham huomautti, että video "aiheuttaa enemmän Konyn kuolemaan kuin kaikki muut toimet yhteensä.


Toisaalta YouTube on myös mahdollistanut hallituksen vuorovaikutuksen helpommin kansalaisten kanssa. Valkoisen talon virallinen YouTube-kanava on seitsemäs suurin uutisorganisaation tuottaja YouTubessa vuonna [], ja terveydenhuollon vaihto, joka tilasi Obaman jäljittelijä Iman Crossonin YouTube-musiikkivideon huijauksen. rohkaista amerikkalaisia ​​nuoria ilmoittautumaan Affordable Care Actin Obamacaren mukaiseen sairausvakuutukseen.


Presidentti Obama piti Valkoisessa talossa kokouksen johtavien YouTube-sisällöntuottajien kanssa edistääkseen tietoisuutta Obamacaresta [], mutta yleisemminkin kehittääkseen tapoja, joilla hallitus voisi olla paremmin yhteydessä "YouTube-sukupolveen".


Joillakin YouTube-videoilla on itsellään ollut suora vaikutus maailman tapahtumiin, kuten Inocence of Muslims, joka vauhditti mielenosoituksia ja siihen liittyvää Amerikan vastaista väkivaltaa kansainvälisesti.


New York Times -lehden artikkelissa esitettiin, että YouTubesta oli tullut "uusi puheradio" äärioikeistolle. The Legion of Extraordinary Dancers [] ja YouTube Symphony Orchestra [] valitsivat jäsenyytensä yksittäisten videoesitysten perusteella. Presidentti Barack Obama, varapresidentti Biden, Valkoisen talon henkilökunta ja useat hallituksen sihteerit.


Ennen Google ei toimittanut yksityiskohtaisia ​​lukuja YouTuben juoksevista kuluista, ja YouTuben tulot vuonna 2002 merkittiin "ei-olennaiseksi" viranomaisilmoituksessa. Google julkaisi ensimmäisen kerran tarkat tuloluvut YouTubesta helmikuussa osana Alphabetin talousraporttia. YouTube solmi markkinointi- ja mainontakumppanuuden NBC:n kanssa kesäkuussa katsojien kanssa nimeltä "Shows".


Siirron oli tarkoitus luoda kilpailua NBC:n, Foxin ja Disneyn materiaalia sisältävän Hulun kaltaisten verkkosivustojen kanssa. Maaliskuussa Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus veti mainoskampanjansa YouTubesta sen jälkeen, kun raporttien mukaan sen mainoksia oli näkynyt äärimmäistä sisältöä sisältävissä videoissa.


Hallitus vaati takeita siitä, että sen mainonta "toimitettaisiin turvallisesti ja asianmukaisesti". The Guardian -sanomalehti sekä muut suuret brittiläiset ja U.


tuotemerkit keskeyttivät myös mainontansa YouTubessa vastauksena heidän mainonnansa esiintymiseen loukkaavan sisällön lähellä. Google ilmoitti aloittaneensa laajan mainostuskäytäntöjemme tarkistuksen ja julkisesti sitoutuneen toteuttamaan muutoksia, jotka antavat brändeille enemmän valtaa siihen, missä heidän mainoksensa näkyvät. Video peruutettiin sen jälkeen, kun havaittiin, että mainokset olivat käynnistyneet tekijänoikeudella suojatun sisällön käytöstä videossa.


YouTube ilmoitti 6. huhtikuuta, että "varmistaakseen tulot vain sääntöjen mukaan pelaaville sisällöntuottajille" se muuttaa käytäntöjään niin, että kanavalla on käytäntöjen noudattamistarkastus ja vähintään 10 elinkaarikatselukertaa ennen he voivat liittyä kumppaniohjelmaan. YouTube julkaisi toukokuussa kumppaniohjelmansa YPP-ohjelman, AdSenseen perustuvan järjestelmän, jonka avulla videon lataaja voi jakaa sivustolla mainonnan tuottamat tulot.


YouTube-kumppaniohjelmassa on yli miljoona jäsentä. Yleensä korkeintaan puolella kelvollisista videoista on videota edeltävää mainosta, koska kiinnostuneita mainostajia ei ole. YouTuben käytännöt rajoittavat tietyntyyppisen sisällön sisällyttämistä mainoksilla kaupallistettaviin videoihin, mukaan lukien videot, jotka sisältävät väkivaltaa, voimakasta kieltä, seksuaalista sisältöä, "kiistanalaisia ​​tai arkaluonteisia aiheita ja tapahtumia, mukaan lukien sotaan, poliittisiin konflikteihin, luonnonkatastrofeihin ja tragedioihin liittyvät aiheet, vaikka graafisia kuvia ei näytetä" ellei sisältö ole "yleensä uutisarvoa tai komediaa ja sisällöntuottajan tarkoituksena on tiedottaa tai viihdyttää" , [] ja videot, joiden käyttäjien kommentit sisältävät "sopimatonta" sisältöä.


Vuonna YouTube esitteli vaihtoehdon, jossa vähintään tuhat tilaajaa omaavat kanavat vaativat maksullisen tilauksen, jotta katsojat voivat katsoa videoita. YouTube Play Buttons , osa YouTube Creator Rewards -palkintoja, on YouTuben tunnustus sen suosituimmista kanavista. YouTuben "mainostajille sopivaa sisältöä" koskevat käytännöt rajoittavat kaupallistettavien videoiden sisältöä. tämä sisältää voimakasta väkivaltaa, kielenkäyttöä, [] seksuaalista sisältöä ja "kiistanalaisia ​​tai arkaluonteisia aiheita ja tapahtumia, mukaan lukien aiheet, jotka liittyvät sotaan, poliittisiin konflikteihin, luonnonkatastrofeihin ja tragedioihin, vaikka graafisia kuvia ei näytetä", ellei sisältö ole "yleensä " uutisarvoinen tai komedia ja tekijän tarkoituksena on tiedottaa tai viihdyttää".


DeFranco väitti, että mainostulojen ansaitsematta jättäminen tällaisista videoista oli "sensuuria eri nimellä". YouTuben tiedottaja totesi, että vaikka käytäntö sinänsä ei ollut uusi, palvelu oli "parantunut ilmoitus- ja valitusprosessia varmistaakseen paremman viestinnän sisällöntuottajillemme". Marraskuusta lähtien Yhdysvalloissa ja kesäkuussa maailmanlaajuisesti [] YouTube varaa oikeuden kaupallistaa minkä tahansa videon alustalla, vaikka niiden lataaja ei olisi YouTube-kumppaniohjelman jäsen.


Tämä tapahtuu kanavilla, joiden sisältö on "mainostajille sopivaa", ja kaikki tulot menevät suoraan Googlelle ilman osuutta lataajalle. YouTube tarjoaa tekijänoikeuksien haltijoille mahdollisuuden etsiä ja poistaa videonsa tai jatkaa niiden näyttämistä tulojen saamiseksi. Ohjelman toiminta päättyi 20. maaliskuuta, YouTube on sensuroitu, suodatettu tai kielletty useista syistä, kuten: []. Pääsy tiettyihin videoihin on joskus estetty tekijänoikeus- ja immateriaalioikeuksia koskevien lakien vuoksi, esim.


Saksassa vihapuheen loukkaukset ja nuorille sopimattomiksi katsottujen videoiden pääsyn estäminen, [] minkä myös YouTube tekee YouTube Kids -sovelluksella ja "rajoitetulla tilassa".


[päivitys] alkaen julkinen pääsy YouTubeen on estetty monissa maissa, mukaan lukien Kiina , Pohjois-Korea , Iran , Syyria , Turkmenistan , [] Uzbekistan , [] [] Tadžikistan , Eritrea , Sudan ja Etelä-Sudan. Joissakin maissa YouTube on estetty rajoitetuksi ajaksi, kuten levottomuuksien aikana, vaalien alla tai vastauksena tuleviin poliittisiin vuosipäiviin. Tapauksissa, joissa koko sivusto on kielletty tietyn videon vuoksi, YouTube suostuu usein poistamaan videon tai rajoittamaan sen käyttöä palvelun palauttamiseksi.


Ilmestyi, että lokakuusta lähtien kiinalaisilla kirjaimilla lähetetyt kommentit, jotka loukkasivat Kiinan kommunistista puoluetta 共匪 tai "kommunistista rosvoa" tai 五毛 tai "50 sentin puoluetta", viitaten valtion tukemiin kommentoijiin, on poistettu automaattisesti 15 sekunnin kuluessa. Wikipediasta, ilmaisesta tietosanakirjasta. Googlen omistama online-videoalusta. Ei pidä sekoittaa YouTube-kanavaan. YouTuben etusivulla 14. marraskuuta Chad Hurley Steve Chen Jawed Karim.


Internet-videon isännöintipalvelu. Pääartikkeli: YouTuben historia. Katso myös: Googlen kritiikki § YouTube-käyttäjien kommentit. Pääartikkeli: YouTuben tekijänoikeusongelmat. Lisätietoja: § Tulot tekijänoikeuksien haltijoille. Pääartikkeli: Sisällöntunnistusjärjestelmä. Katso myös: Googlen kritiikki § YouTube ja Googlen sensuuri § YouTube. Katso myös: FamilyOFive , Fantastic Adventures -skandaali ja Elsagate. Katso myös: Elsagate. Pääartikkeli: YouTube Kids.


Pääartikkeli: YouTube Music. Pääartikkeli: YouTube Premium. Pääartikkeli: YouTube TV. Pääartikkeli: YouTuben sosiaaliset vaikutukset. Lisätietoja: § Tekijänoikeudella suojattua materiaalia. Pääartikkeli: YouTuben sensuuri. On paikallinen YouTube-versio. Tällä hetkellä estetty. Aiemmin estetty. Kuuntele tämä artikkeli 29 minuuttia. Tämä äänitiedosto luotiin tämän artikkelin 26. maaliskuuta päivätyn päivityksen perusteella, eikä se kuvasta myöhempiä muokkauksia.


Ääni-apu · Lisää puhuttuja artikkeleita. Yritysportaali Internet-portaali San Francisco Bay Area -portaali Yhdysvaltojen portaali. 26. tammikuuta, lomake K ".


Haettu 16. huhtikuuta, The Register. Haettu 16. syyskuuta, virallinen Google Code -blogi. Haettu 25. maaliskuuta, High Scalability. Haettu 13. lokakuuta, 23. lokakuuta, haettu 26. toukokuuta, miljardi tuntia". Haettu 19. huhtikuuta, Los Angeles, CA. Haettu 10. kesäkuuta, Visual Capitalist. Haettu 6. joulukuuta, BBC News. 1. helmikuuta, New York Times. Haettu 26. maaliskuuta, The Sydney Morning Herald.


11. lokakuuta, haettu 18. maaliskuuta, YouTubessa on kolmas perustaja". USA tänään. Haettu 19. kesäkuuta, The Guardian. Haettu 15. maaliskuuta, The New York Times Vol. Washington Post. fi ". Haettu 1. huhtikuuta, The Daily Telegraph. 23. huhtikuuta, haettu 3. elokuuta, Wayback Machine. 25. marraskuuta, arkistoitu alkuperäisestä 25. marraskuuta, haettu 1. tammikuuta, 2. marraskuuta, arkistoitu alkuperäisestä 2. marraskuuta 17., Business Insider.


Haettu 8. toukokuuta, haettu 14. helmikuuta, haettu 27. huhtikuuta, The Hollywood Reporter. 16. heinäkuuta YouTube tappaa yritykseni!


Haettu 29. marraskuuta, The Times. 9. lokakuuta, The Age. 14. marraskuuta, arkistoitu alkuperäisestä 20. joulukuuta, Online Video Rankings". Haettu 27. kesäkuuta, CBS Interactive. 25. toukokuuta, seuraava verkko. Thomson Reuters. 2. joulukuuta, haettu 2. joulukuuta, The Verge. Vox Media. Solsman, Joan 12. marraskuuta, haettu 4. heinäkuuta, 29. lokakuuta, haettu 30. lokakuuta, San Jose Mercury News.


Haettu 3. helmikuuta, haettu 7. toukokuuta, 9. toukokuuta, haettu 11. toukokuuta, Mercury News. Haettu 10. toukokuuta, haettu 21. huhtikuuta, haettu 17. toukokuuta, haettu 22. lokakuuta, haettu 7. marraskuuta, haettu 5. syyskuuta, ISSN Haettu 20. maaliskuuta, Haettu 24. maaliskuuta, 4. huhtikuuta, Haettu 9. huhtikuuta, Haettu 7. syyskuuta, CNN haettu 4. syyskuuta.


Haettu 9. tammikuuta, haettu 11. joulukuuta, haettu 5. toukokuuta, 12. marraskuuta, haettu 30. marraskuuta, haettu 18. marraskuuta, toukokuuta : ISBN S2CID Arkistoitu alkuperäisestä 11. syyskuuta, haettu 14. tammikuuta, arkistoitu alkuperäisestä 10. marraskuuta, noutaa 1, Haettu 13. maaliskuuta, Haettu 1. kesäkuuta, Haettu 15. heinäkuuta, Haettu 22. syyskuuta, Ars Technica. Android otsikot.


Haettu 8. joulukuuta Washingtonin yliopistosta. Haettu 12. syyskuuta, Haettu 24. marraskuuta, Arkistoitu alkuperäisestä 6. helmikuuta, Haettu 27. tammikuuta, Kävimme tätä reittiä aiemmin Sorenson Sparkin kanssa, joka on H:n epätäydellinen toteutus.


Sorenson H. Sorenson Media. 2. kesäkuuta, arkistoitu alkuperäisestä 27. elokuuta, haettu 31. heinäkuuta, 17. kesäkuuta, arkistoitu alkuperäisestä 20. kesäkuuta, haettu 11. elokuuta, virallinen YouTube-blogi.


14. maaliskuuta, haettu 2. heinäkuuta, YouTube-ohjeet. 27. kesäkuuta, haettu 14. marraskuuta, haettu 29. kesäkuuta, Indian Express. 25. huhtikuuta, haettu 30. toukokuuta, 21. heinäkuuta, haettu 26. syyskuuta, Financial Times.


Haettu 20. lokakuuta, 13. syyskuuta, YouTuben virallinen blogi. 8. huhtikuuta, Associated Press. 15. lokakuuta, arkistoitu alkuperäisestä 18. lokakuuta, haettu 15. lokakuuta, 13. joulukuuta, YouTube Creators -blogi. Haettu 17. marraskuuta, Huffington Post. Haettu 9. marraskuuta, Googlen tuotekeskusteluryhmät. Haettu 28. elokuuta, Google-tuki.


Arkistoitu alkuperäisestä 17. marraskuuta, Haettu 11. marraskuuta, Neal, International Business Times , 8. marraskuuta, tilaus vaaditaan Vaihtoehtoinen linkki Arkistoitu 3. joulukuuta , Wayback Machinessa.


28. heinäkuuta, haettu 29. heinäkuuta, Solsman, Joan 3. marraskuuta, International Business Times UK. Haettu 17. syyskuuta, haettu 9. joulukuuta, seuraavaksi: parempia tapoja muodostaa yhteys". 27. elokuuta, haettu 25. elokuuta, Los Angeles Times. Haettu 21. helmikuuta Creative Commonsista. Haettu 20. heinäkuuta, epävirallinen Google-blogi.


20. kesäkuuta, arkistoitu alkuperäisestä 28. joulukuuta, haettu 17. tammikuuta, arkistoitu alkuperäisestä 27. huhtikuuta, 8. joulukuuta, haettu 11. syyskuuta, 17. heinäkuuta, haettu 17. helmikuuta 15. tammikuuta, YouTube televisiossasi". YouTube-blogi. Arkistoitu alkuperäisestä 22. kesäkuuta, haettu 20. kesäkuuta, 6. kesäkuuta, haettu 22. joulukuuta, 15. marraskuuta, haettu 20. marraskuuta, Nintendo America. Haettu 4. helmikuuta, Nintendo Game Details. Nintendo of America. Haettu 5. joulukuuta, PC Advisor.


El Universal espanjaksi. Arkistoitu alkuperäisestä 16. toukokuuta, Haettu 9. syyskuuta, 17. lokakuuta, Arkistoitu alkuperäisestä 11. lokakuuta, Haettu 2. tammikuuta, Kommersant Moscow. Haettu 22. maaliskuuta, PC World. Hindu. Chennai, Intia. Arkistoitu alkuperäisestä 10. toukokuuta Ja se on paskaa.


se on perseestä". Tšekin päivän sana. Haettu 7. joulukuuta, 9. syyskuuta, Arkistoitu alkuperäisestä 12. syyskuuta, Arkistoitu alkuperäisestä 14. maaliskuuta, The Philippine Star. Arkistoitu alkuperäisestä 21. lokakuuta, haettu 23. syyskuuta, haettu 15. tammikuuta, Emirates haettu 8. heinäkuuta, haettu 25. heinäkuuta, haettu 1. lokakuuta, YouTube tulee Ukrainaan! Ukraina: Google Ukraina -blogi.


Tanska: iProspect. Arkistoitu alkuperäisestä 7. toukokuuta, haettu 17. huhtikuuta, pohjoismainen: KLOK. Arkistoitu alkuperäisestä 28. heinäkuuta, Haettu 11. helmikuuta, Norja: TONO. Arkistoitu alkuperäisestä 20. huhtikuuta, sveitsiläinen: swissinfo. torstaista lähtien verkossa". Itävalta: Wiener Zeitung. Romania: ZF. Haettu 14. toukokuuta, Portugali: Luso Noticias. Arkistoitu alkuperäisestä 3. joulukuuta, Vat Pravda.


tbreak Media.

No comments:

Post a Comment